Tråklördag

Usch, vilken tråkig helg! Har inte gjort så mycket i dag heller. Från morgonen blev det en lång promenad på en och en halv timme. Sen har jag bakat en sats med Lillys snurror tills i morgon.

Vår dataskärm rök när de fixade nåt med strömmen här i huset, så nu har vi köpt en ny, bred som en ladudörr, så jag antar att det tar en tid innan man blir van.

Har sådär halvt städat, åtminstone plockat undan, bytt sängkläder och diskat. Tvättat lite kläder också, men dammsugningen - usch vad den verkar "olockande". Få se om jag orkar med den eller inte. Vet ju att det inte tar länge när jag väl sätter i gång, tio femton minuter högst, men motivationen vill bara inte infinna sig.

Är dessutom hungrig, trött och allmänt sur så vad blir väl bättre av det... Nä, skulle helst krypa ner under täcket och inte vakna förrän om några veckor. (och några kilo). Känner verkligen att jag inte har nån motivation med fastandet nu heller, gör det bara för att jag vet att jag "måste". Gubben äter mer och mer hela tiden, så det blir ju inte lättare för mig att vara konsekvent då heller... Men - hittills har det lyckats, hoppas att det bara är en svacka nu och jag orkar hålla ut tills kilona är väck..

Nåja, ska tråka vidare, ha en trevlig lördagskväll!

Kommentarer
Irene

Kämpa på, du klarar det!!

2009-01-25 @ 08:16:16

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort