Trettondag

I går (måndag) så steg jag upp klockan fem och åkte norrut med gubben. Kan meddela att jag var laaagom pigg, det var omöjligt för oss båda att få nån sömn på kvällen. Klockan ett på natten började vi spela Skip-Bo eftersom ingen av oss somnat då ännu. Slutade kvart över två och somnade sent om sider. Kändes alltså lagom motiverat att stiga upp två timmar senare.. ;-)

Gubben for i jobb och jag skulle sova en stund på soffan hos mina föräldrars. Hann bara somna så började deras hundar skälla som besatta. Det visade sig vara en bil från Pedersöre Vatten som kört in på gården så hundarna trodde ju att de måste skälla för allt vad de var värda. Om inte för nåt annat så för att jag nu inte skulle hinna sova för länge. Fick nog och slängde in dem i badrummet igen och försökte somna om. Hann bara somna så ringer gubben och väcker mig. Sen kom min bror ner från vinden. Så dit for det sovandet. 

Dagen spenderade jag vid Sara o Jimmys. Blev brödbakande, Ligretto och Kevin förstås! En rolig dag kort sagt. For sen hem till Kållby där gubben väntade. Åt och sen styrde vi kosan mot Vasa igen. Hade lånat en bok av min kära mor så kvällen var räddad. Gubben for och spelade tennis med Kim, så jag fick bara ligga på soffan och slappa.

I dag har vi varit på gudstjänt och Logos årliga julfest med gröt och kaffe. Sen hade vi Mia o Hassi in på blixtvisit också. Ska nu börja söka nåt att äta och sen begrava mig i nästa del av boken. I morgon är jag ledig, undrar vad jag då ska hitta på?

Nu kurrar magen så jag kan inte tänka på nåt annat, blir nog en djupdykning i kylskåpet nästa!

Ha det gott!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort