Vackert väder idag igen!

Sista dagen av mitt jullov. Har sovit alldeles för länge, har ännu inte hunnit med mycket mera än att gnugga sömnen ur ögonen, vara ut med Kira och äta "frukost". Nu skiner solen som om den hade betalt, så det blir nog att lassa på sig ordentligt med kläder och bege sig ut på långpromenad. Har inte hunnit kolla utetemperaturen ännu, men det ser rätt så kallt ut iallafall. Men nog ska man väl klara det. Minns den vintern när jag gick i sjuan. (Vilket by the way är tio år sen nu, HUVVALIGEN!!) Den vintern hade vi t.o.m minus 40 °C kallt! Undrar hur man överlevde det?

Nu sitter Kira här och försöker på alla vis kunna se ut genom fönstret, månne ett tecken på att hon vill ut? ;-) Får nog börja söka efter lite kläder nu, tar ju en stund innan man byltat på sig alla omgångar också.

Efter promenaden har jag bestämt mig för att jag skall vara riktigt duktig. Diska, tvätta kläder och städa lite smått, samt fixa mat till gubben kommer hem förstås. En riktigt duktig liten "hemmafru" med andra ord. Fr.o.m. den här veckan är gubben permitterad torsdagar och fredagar, så jag försökte ge honom lagom fina vinkar om att det är ju bra, då har han ju tid att sköta veckostädningen, handla mat osv.. Han tittade bara på mig och fyllde i "...samt köpa öronproppar!" Inte lika snygg vink tillbaka.. ;-) 

Nej, nu ska jag gå innan det blir alltför sent, ha det gott! :-)

Kommentarer
mela

usch, minns också den vintern. Kallt! Vi hade -42 grader och behövde inte gå till skolan , ett + tyckte man då förståss ;)

2009-01-07 @ 15:33:55
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/
Marika

minns att man höll på att frysa ihjäl när man väntade på skolbussen. För att sätta på sig tjocka vadderade utebyxor - det gick ju inte för sig. Man gick ju i HÖGstadiet så... ;-) Hellre frös man rumpan av sig än hade varma osnygga kläder!

2009-01-07 @ 22:04:26
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
madeleine

jag minns å ade dan me -40... sko alder i livi ha lagt mysso på tå jag gick ti busshållplatsn. (smart!)

2009-01-08 @ 10:51:57
Marika

man var verkligen dåå smart på ade tiin.. :-) He liiti veti man sko a kona ha kvar fröis no bort dömde daga!

2009-01-08 @ 11:26:30
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort