Yttersta graden av självplågeri.. :)

Var nog i går om kvällen. Efter att vi bastat och gubben var i duschen så säger han plötsligt att jag ska ta i honom för att han håller på att svimma. Han var alldeles snurrig så jag fick ha honom att sätta sig på golvet och där satt han en lång stund innan han kunde stiga upp igen. Han har ätit alltför dåligt de senaste dagarna, fuskat både med diet och vanlig mat så det var inte konstigt att han blev yr, speciellt inte med tanke på hur galen han är på att basta! :-)

Fick så lov att fixa honom något att äta så jag gjorde tre stycken varma smörgåsar med tonfisk och ost. Sen var det bara att sitta och se på när han mumsade i sig dom, oj vad jag våndades! Måste erkänna att jag smakade en pyttepytteliten bit, kanske en tiondedels tugga och det var så gott! Fick uppbåda all min självbehärskning för att inte göra smörgåsar åt mig också. Men i morse när jag steg på vågen fick jag för en gångs skull en glad överraskning, hade mist ett halvt kilo sen i går. Jag hoppas verkligen att fettförbränningen kommit igång ordentligt nu efter att jag mutat min kropp med lite tonfisk. Men jag antar att det blir lite bakslag i morgon igen, det skulle ju vara för bra annars.

I dag i skolan började vi en ny kurs i immunologi och patologi. Den verkar riktigt intressant, gillar dessutom vår föreläsare, hon har ett underbart sätt att förklara saker och ting så att dom bli enklare att förstå och lyfter fram exempel som är lätta att komma ihåg. Sen skulle vi ha den sista första hjälp lektionen på eftermiddagen, men eftersom den halva av klassen som jag hör till redan hade haft det som vi nu skulle ta upp så fick vi ledigt resten av dan och istället komma med då den andra halvan har den lektion som vi missat. Blir sen senare i mars, strax innan praktiken.

Skulle vara duktig i dag och ta itu med städningen när jag ändå fick sluta tidigare men jag la mig i sängen och somnade så dit for all den extra tid jag hade. Men vi har nu iallafall röjt lite här, ska packa senare i kväll och sen så lovade gubben att dammsuga medan jag är i skolan i morgon så att vi kan åka norrut genast när jag slutar. Om han sen håller det han lovat är ju en annan femma. Nu ska vi på bibelstudium, (och sitta och snålas sen när de andra äter smörgåsar efteråt ;) ) och efter det ska jag packa och sen är det godnatt här hos oss. Har somnat så bra hittills den här veckan, har inte varit vrålhungrig så jag har inte behövt spendera så mycket tid på att fundera över allt möjligt ätbart utan jag har kunnat somna i stället, så skönt!

Ha en skön kväll!

Kommentarer
madeleine

2009-01-30 @ 10:04:09
madeleine

jag er uppriktigt imponera åv de, du er riktigt strong som klarar de på bara flytand föödo! :) kämp vidari!

2009-01-30 @ 10:05:23
Marika

Ja a ju no "fuskat" lite me lite tonfisk, men annos bara soppona, så ja måst no seij att ja e fövååna över me sjölv att ja a klara me såde langt, men som du ser i nästa inlägg, så blir i no snart meir o meir mat för min deil å! :-) Ska bli skönt me lite tuggmotstånd!

2009-01-31 @ 10:36:15
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort