♥Vasa♥

Är hemma i mitt Vasa i helgen. Vi startade i morse då D. skulle i jobb till en halv nio tiden.
Har tillbringat dan mest med att röja upp, bl.a. fick jag ta och skura upp hela kylskåpet, det vat rent ut sagt äckligt. Men nu känns det nästan roligt att öppna det igen. Det enda som fattas är att nån borde ha varit och storhandlat också. Var in en sväng via Sale och handlade lite smått, men det ser väldigt tomt ut mellan hyllorna ändå.

Har hänt en massa senast jag sist skrev den korta griniga bloggen, har bl.a. hunnit fira min 24:e födelsedag tillsammans med min underbara familj. Grillfest och massvis med godis tillsammans med de människor man älskar mest i hela världen - blir det bättre än så?

I går blev jag mot min vilja ägare till en husvagn. Ibland går min kära make helt enkelt inte att stoppa, dit rök alla pengar jag kommer att förtjäna i sommar. Najs eller bajs? Om jag känner mig själv så väl som jag tror så är jag verkligen ingen husvagnsmänniska. Få se vad det blir av det hela. Just nu står den i Näs på "vädring", det är min moster som har ägt den förut och den har stått alldeles intill deras ladugård, så en och annan angenäm doft kom med på köpet. Nåja, inte nu desto värre att det inte skall fixa sig med lite "air-freschner" eller nåt.. ;) Har också gjort mögeltest på den för att se om det är beboelig i det skick den är i för tillfället. Det ska vi hoppas åtminstone, för Sverigesläktingarna är på väg hitåt för en semestervecka och de kommer antagligen att låna den i såfall. Stor är den åtminstone - gubben kan ju aldrig nöja sig med nåt "normalt", sånt som andra köper. Är det inte en kåk på dryga 300 kvm, så är det en segelbåt som man knappt kan färdas med i de grunda pölarna i Larsmo eller så är det en brakadånare till husvagn med liggplats för sju personer. Undrar om man vänjer sig nån gång? :)

Vad annat? Har handlat lite kläder åt mig idag för mina födelsedagspengar. Inget desto värre, en topp och en tröja, men kul med nåt nytt i allafall.

Nu ska jag hänga den sista tvätten (har tömt tvättkorgen idag) innan jag ska ta en dusch och sen lägga mig till ro i min egen säng. För första gången på en månad - det ni! Ser fram emot en ledig dag i Vasa i morgon - hoppas på någorlunda väder så att jag och vovven kan ta oss en riktig långpromenad.

Godnatt!


Kommentarer
Mela

Haha, du skriver så roligt men jag förstår dig. Tur att min make inte ärvt dom generna. Här kör vi i vår gamla Volvo och bor i en trång lägenhet men nöjd är vi ändå (även om man kan drömma om annat ibland) ;) :D



2009-07-05 @ 11:43:04
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort