Äntligen!

Jag har just blivit moster till en tös på 4050 g o 52 cm! :)
Det blev kejsarsnitt till sist. Min syster blev igångsatt den 3:e men förlossningen ville inte riktigt komma igång trots flera dagars försök. Nu är det en enorm lättnad att få andas ut, man har levt som på nålar de fyra senaste dagarna, bara väntat på att få höra nåt från BB. Att dessutom vara ledig och inte ha annat att sätta tankarna på.. Ja, som sagt, skönt att det är så här långt nu. Nu undrar jag bara hur jag ska orka hålla mig ända till måndag åtminstone innan jag slipper och inspektera underverket.

Har varit med Kira på besök till min praktikplats, har ju lite svårt att glömma mina vänner där. De flesta tyckte nog att hon var så söt och snäll. I kväll är vi bortbjudna till Iskmo, i övrigt har inte dagen bjudit på mycket program. 

Men som sagt, spänning så det räcker till! Hoppas ni har en bra dag och får vara lika glada som jag är just nu!! :)
  

Kommentarer
madeleine

GRATTIS till moster! va skönt att få pust ut... :)hoppas de mår bra! jag har annos semester nästa viko så jag tänkt ha en tjejträff tå, jag skickar nog sms saan men hoppas du kan koma! (ifall du får riktigt tråkigt under soman så är du nog välkommen ti oss på besök;))

2009-06-08 @ 09:31:22
Marika

Tack! låter ju superkul me tjejträff, he siir ja fram emot! :)

2009-06-08 @ 15:57:22
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort