Fnurra på snurran? ;)

Vilket underbart väder vi har eller hur? Nästa sommar tror jag bestämt att jag ska vara ledig lyxhustru hela sommaren.. haha! Satt och halvsov en stund i solen när vi kom hem från jobbet och det var helt otroligt varmt trots att klockan var mellan fyra och fem. Hoppas det håller i sig hela helgen också så man hinner njuta riktigt på allvar!

Vad gjorde jag igår då? Först i jobb som vanligt, sen smet jag och morsan iväg lite tidigare för att jag skulle via polisen och hämta ut min trevliga böteslapp. När vi sen kom dit så hade de problem med tekniken, så han slapp inte in på "Björneborg" som han sa. Fick alltså ta nya tag idag efter jobbet och då funkade tekniken minsann, fick se ett snyggt foto på mig själv iklädd solbrillor i full fräs komma körandes 93 km/h på 60 väg.. Ajaj... 20 dagsböter blev saldot - låter ju hemskt, jag känner mig som värsta kriminella brottslingen. Till all "lycka" är jag ju studerande så summa sumarum blev det 120 € att punga ut med. En dyrköpt läxa, men det kunde ju ha varit värre, jag kunde ju ha mist kortet, krockat eller haft ihjäl mig själv eller nån annan. Nä, nu är det hålla fartbegränsningarna som gäller framöver!

Efter det misslyckade polisbesöket igår var vi och handlade innan vi hämtade upp farsgubben från jobbet. Senare på kvällen var jag på ENJO party till syrrans (fick se Kevin och Moah - jee, jee.. ;) ) och efter det var jag och min kära mor på kvällsgranskning på jobbet. En skål med färska jordgubbar och lite turkisk yoghurt fick avrunda dagen - smarrigt!

I dag efter jobbet hade jag ju det ovannämnda bötesuthämtandet först på schemat, sen var vi via Sunds blommor ( Mia - vann var du? ;) ) och sen till BB för att betitta, beskåda och beundra det nyfödda underverket. Ännu en sötnos har anlänt i släkten kan jag meddela, runda goa kinder och lik både sin mamma och sin pappa. Som sagt - finns det något härligare än småbarn? Har på känn att det här kommer att bli en rolig sommar om jag bara hinner träffa mina syskonbarn så ofta som jag önskar! ;)

Mor min skulle bort i kväll så pappa och jag tänkte ta oss en tur med båten och besöka mommos villa på Rågören. Men se det ville inte gamla trötta snurran vår. Den gick bara på en cylinder så fast vi hade full gas när vi kom ut från hamnen så kom vi oss inte fram mycket snabbare än med en roddbåt.. ;) Vi fick så lov att vända om igen. Farsgubben försökte nog greja lite med snurran sen, men avsaknaden av verktyg gjorde inte det hela lättare så till slut fick vi ge upp. Blev en lite väl lång biltur för knappa fem minuter på sjön, men sånt händer och fötter när man lever och njurar!

Fick ta mig en promenix i stället när jag kom hem. Tog en riktig power walk i dryga timmen och den kändes verkligen ska jag säga. Har hittat en vacker runda att gå, var i måndags ett varv med kusin Anna. Den gången vet jag dock inte vad som gick fortare - käkarna eller fötterna.. ;) Men den här gången var det definitivt fötterna - hann bli rätt så svettig trots att jag inte sprang ett enda steg. Tyvärr hade jag glömt myggskydd så en och annan mygglort passade på att ta sig en smakbit av mitt blod innan jag var hemma igen.  

Har nu smaskat på lite jordgubbar och varit i duschen. Nu är det nog läggdags för den här tanten, korta nätter blir det som vanligt - jag är tydligen oförbättrelig. Men vem vill väl sova bort dessa underbara sommarkvällar heller. Sova hinner man väl i vinter ska vi hoppas!

Godnatt! 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort