första dan på sommarjobbet

Hade en riktigt bra dag på jobbet. Mycket nytt förstås så man är väl halvt yr, men inget som verkar omöjligt att lära sig åtminstone. Dessutom har man ju mer eller mindre halvgalna jobbarkompisar som höjer stämningen! Haha!

Efter jobbet var jag dock alldeles genomfrusen, tänkte aldrig få tag i nån värme igen. Inte förrän nu när jag var ute och klippte gräs så kände jag att lite värme kom tillbaks i kroppen.

Efter jobbet var jag och hämtade våran Merca från bilverkstaden, sen var jag tvungen att åka och visa upp den för "eftergranskning" till besiktningskontoret. Inte det som lockar mest, men det måste ju göras. Nåja, nu är det gjort. Lite småsaker ännu borde fixas till, påpekade besiktningsmannen, men den är i allafall godkänd. Det var det viktigaste. Nu har jag ju möjlighet att åka nånstans om jag känner för det.

Har inte blivit nåt BB besök för mig ännu, det blev så sent idag, men i morgon borde det nog bli av. Ska bli kul att få stifta en ny bekantskap! :)

Är lagom trött efter en alldeles för kort natt. Ska försöka orka ta en kortare promenad med hunden/hundarna innan jag börjar sova. I morgon var det visst nån skolning på eftermiddan, få se vad det innebär. Sen på torsdag ska jag på konditionsboxning, ska bli kul! De ordnar det vid jobbet, två gånger i veckan, så vi får se vad jag gillar det hela, månne det blir två pass där per vecka i stället för bodycombat vid Sportis Gym i sommar,  så sparar jag ju in gymavgiften för tre månader. "En sparad slant är en förtjänad slant" eller vad det nu så vackert heter.

Nä, nu ska jag aktivera både mig själv och doggarna. Få se hur många myggbett man samlat på sig innan man är hemma igen. Myggen är nog den värsta sommarplågan enligt mig. Är man dessutom lite halvallergisk för myggbetten som jag nu är så får man vansinnigt stora kliande märken efter att dom stuckit en, aldrig vill de sluta klia heller,. Nä fy -Sånt vill vi inte ha!

Ha det gott!

Kommentarer
Sofia

En liten rättelse: Konditionsboxning som du skrev, heter bara boxning! ;) Du kommer att märka varför när om du kommer med på torsdag! :)



Ps. Var har du sett nå halvgalna människor? Jag tycker alla är helt normala! :)

2009-06-09 @ 17:11:14
Marika

Sofia - nu ska du int va så petnoga - he straffar se i måro! ;) O va glad att ja bara kalla er halvgälen, he var no ett förmildrande sätt ti beskriv er! :P!

2009-06-09 @ 21:36:05
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort