Halloj!

Äntligen lite sol! Även om nu ingen värme låter sig märkas av så kan man ju åtminstone njuta av vackert väder. Hann bli trött på regnet även om det också var välkommet med tanke på skörden. Jobbar på för fulla muggar som vanligt. Har så kul på jobbet att jag inte ens hinner tänka på hur trött jag egentligen är. Kvällarna tenderar som vanligt att bli alldeles för sena, men det kan inte hjälpas. Vem vill väl sova bort sommaren?

I går hann jag vara till Kokkola två vändor. Var först med mamma och Sofia för att ge blod. Sen hann jag bara hem så ringde A. och sa att jag får åka snålskjuts med henne till tjejträffen hos min kompis M. i Kokkola. Ska jag vara ärlig hade jag glömt bort den p.g.a. de senaste dagarnas ståhej, så jag är väldigt glad att hon ringde. Annars hade jag missat en rolig kväll med mina underbara vänner och deras söta ungar!

I dag har jag hunnit vara i jobb, hem och äta och sen ut på länk. Hade nog lite väl bråttom i väg efter maten, så jag fick både springa halvkrokig och sen också gå mellan varven för att överleva. Men jag hade ju inte tid att vänta längre.. ;) Förbarmade mig över min lilla vovve som får stå i hagen med Zindi o Ella hela dagarna så hon fick komma med. Vilket innebär än drag och än broms, virsande hit och dit då hon har lite svårt att förstå skillnaden mellan höger och vänster osv.. Men hon njöt och det gjorde jag med, åtminstone i någon mån.. ;)

Ska nu fräscha upp mig lite innan jag och min kära mor drar i väg på en kvällsgranskning till jobbet. I morgon får jag träffa gubben min, hurra! :) Sen en ledig långhelg tillsammans, kan det bli bättre?

Ha en skön kväll!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort