Tråkväder!!

Usch - vem vill ha sånt här väder när man har sin enda sommarlovsvecka? Inte jag i allafall, vill ju kunna sitta i lugn och ro och lapa sol på balkongen. Var ute på en promenad i stormen i gårkväll och man tänkte ju blåsa bort. Såg både hela träd och stora grenar som blåst omkull så man kände sig inte sådär överdrivet komfortabel med att vandra där mellan träna som vajade än åt det ena och än åt det andra hållet. Men jag kom ju lyckligt hem till slut!

Har lite smått börjat röja i sovrummet, i dag har jag plockat ihop alla filmer ur den lilla bokhyllan - och det vill inte säga lite. IKEA lådorna som möblerna var packade i kom väl till pass nu. Antar att de får ligga undanpackade tills man fått nånstans att sätta dem, typ i dom där lådorna under den där sängen som gubben nångång ska snickra ihop. ;)

Nu är nästa fråga vad man ska göra av alla gamla böcker som gubben samlat på sig. Vill inte ha kvar den gamla bokhyllan och vill helst inte ha några gamla böcker i sovrummet över huvudtaget, de är såna dammsamlare så det är inte klokt! Borde få David att förstå att han ska packa undan dom på ett lättillgängligt ställe tills den dag då vi bygger / köper vårt drömhus nånstans. DÅ ska vi ha ett skilt bibliotek för alla gamla dammiga böcker. Visserligen några år tills det blir aktuellt, men jag känner bara inte för att andas in allt damm varje natt tills dess. Det räcker med att ha en hund som sover i samma rum.

Jag vet att jag egentligen borde ta itu med "hårdhandskarna" och röja upp här riktigt ordentligt, storstädning med allt vad det innebär, men jag kommer mig bara inte för det. Just nu känns det bara som att jag vill få sovrummet i ordning, tömt på allt onödigt så att det skulle bli mer likt ett sovrum och mindre likt ett stökigt kontor/förrådsrum. För tillfället är nog mysfaktorn på noll där kan jag meddela!

Sen måste jag komma mig i väg och handla lite, men borde tänka ordentligt igenom vad som behöver införskaffas först. David kommer ju att lämna ensam här fr.o.m. nästa vecka (stackarn) och jag är lite tveksam till hur hugad han är på att koka åt sig själv. Han är en riktigt bra kock när han verkligen ställer sig vid spisen och rör ihop något, det är bara synd att han så sällan kommer sig för att göra det. För att inte tala om städning, tror inte att han ännu av sig själv kommit på att ta fram dammsugaren. Inte utan att jag är lite fundersam över hur han ska klara sig hela sommarn! ;)  

Nähäpp, nu ska jag åtminstone ta och börja gå igenom studentfotona av min kusin och försöka få nån ordning på det hela. Sen får vi se vad jag orkar med, nån typ av motionerande ska det väl nog bli senare idag, det blåser ju åtminstone lite mindre än i går! ;)  Ha det gott!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort