Å hej, å hå!!

Hur har eran lördag varit?
Min lördag började halv nio när jag slog upp mina blå efter en rätt så lång natt. Somnade rätt så tidigt i går så jag kände mig riktigt utvilad. Steg upp och fixade till frukost åt gubben. (Enda sättet att få upp honom är att muta med frukost ;) ) Sen började jag röja upp, tyckte att hela lägenheten såg ut som direkt efter ett bomb nedslag. Det tog kanske nån timme, så var läget "under kontroll" igen. Gubben lovade att dammsuga, så det fick jag lämna. Satte i gång med lite bakande, det blev en dubbelsats med amerikanska chokladmuffins. Det var faktiskt roligt att baka, det är ju en tid sen jag sist kom mig för att veva i hop nåt. När jag har över mina tenter hoppas jag att bakmotivationen infinner sig på riktigt, för då har jag ju all tid i världen att baka, eller? ;-)



När bakandet var klart så var det ju bara en sak kvar som gällde. Satte mig ner med en stor portion tålamod och om man bortser från en timmes paus för matlagning, ( I dag blev det strömmingsfiléer) så har jag hållit på oavbrutet i tio timmar. Alltså nio timmar aktivt pluggande. Behöver jag nämna att det känns i den där delen man sitter på? Har inte blivit nån motion i dag heller, fy skäms på mig! Blir nog minst dubbel ranson i morgon, framför allt med tanke på att jag nog fuskat i dag, typ en muffins.... ja ni kan väl räkna ut ett och annat.. ;-)



nå, har nu undan det mesta arbetet med fysiologin, så nu gäller det bara att repetera, repetera och repetera tills det sitter där det ska. I morgon ska jag koncentrera mig på läkemedelslära och immunologi/patologi.

Nu känns det som om jag är värd att bara ta det lugnt resten av kvällen, ska gå och se vad min käre make har för sig, av ljudet att döma är det spindelharpan som gäller. Här är det intressanta saker som händer på lördagskvällarna som ni märker.. ;-) Väntar tills nästa helg då vi ska åka norröver. Saknar min familj jättesupermycket för tillfället, men p.g.a alla tenter och eftersom mina föräldrar är på resa så blev det ingen tripp norrut den här helgen. Sen när jag börjar på praktik och D. börjar på sitt nya jobb så återstår det att se hur ofta vi har lediga helger samtidigt, antar att det kommer att bli ett och annat pusslande för att få det att synka. Men allt går ju om man vill.. ;-)

Ha nu en skön fortsättning på kvällen, och en god natt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort