God måndagsmorgon!

Back in business, så att säga!

Efter en lite väl sen hemkomst i går så fick jag snällt sätta mig vid datorn och febrilt försöka mig på att göra nåt åt åtminstone ett av de tre skolarbetena som jag skulle fixa under sportlovet. Har ju förstås inte orkat ens se på ett enda papper eller en enda bok under tiden jag varit ledig, så det straffar ju sig nu istället.. :(

Fick gjort en liten del i vilket fall som helst, även om ögonen nästan var i kors innan jag var klar. Sen upptäckte jag att jag på nåt extra super smart sätt slarvat bort mitt usb-minne. Usch, vad jag blev sur! Som tur har jag ju inga hemligheter där, så tyvärr - du som möjligtvis hittat det och tänkt att det kan vara bra att ha - där hittar du inga smarriga bilder att använda för att utöva utpressning på mig.. ;-)  Jag fick så lov att stjäla gubbens i stället, bättre än inget. Men får nog fortast möjligt skaffa mig ett nytt, helst ett med ett snöre på så jag kan binda fast det i mig så det säkert inte kommer bort.

I dag ska vi börja med en ny kurs, läkemedelslära och läkemedelsberäkning. Ser dock inte fram emot tenten vi ska ha i den kursen. I räknedelen får man inte ha ett enda litet fel, då är man direkt underkänd. Matematik brukar annars inte vara nåt större problem för mig, men jag har en hemsk tendens att ha minst ett litet slarvfel i varje tent. Såna där onödiga, typ skriver av talen fel, kastar om några siffror eller hoppar över nån uppgift i farten. Sånt som sen retar en till vansinne, eftersom man annars nog räknat rätt, men med fel siffror!

Nåja, ska bli intressant att se vad kursen innehåller. Vi skulle egentligen ha gått den här kursen strax efter julen, men den har blivit framflyttad tills nu, de tre sista veckorna innan praktiken, så man får räkna med en massa hemuppgifter för att få ihop alla timmarna man ska ha för att bli godkänd. Är ju en 5 studiepoängs kurs så det innebär  ca 140 -150 timmars arbete, och eftersom vi nu inte kommer att hinna ha sådär överdrivet mycket i skolan så.. :(

 Nå, ska försöka att inte ta ut några problem i förskott, även om det inte riktigt är min stil, hehe! Ska gå ner ett par tre våningar till mitt klassrum nu och försöka hitta några bekanta ansikten att ventilera sportlovsveckan med.

Behöver jag annars nämna att jag har träningsvärk i magen efter lördagens myckna skrattande? :-)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Sofie

Hemska saker vilken tent!! Att man inte får ha ett endaste fel, tack och lov att inte jag behöver skriva den! Men det kommer du att klara galant. :)

2009-03-02 @ 10:46:33
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
mela

haha ja det sägs ju det:)

2009-03-02 @ 10:57:56
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/
Irene

Läkemedelstenten var jätte lätt vill jag minnas! Men fast det e lätt så har man ju snabbt med ngt litet slarvfel...Vem ska ni ha kursen med?

2009-03-02 @ 12:02:18
Marika

Sofie - jag hoppas att du har rätt! :-)



Irene - Vi har den med Sirkka Säätelä, eller åtminstone hette hon nåt liknande - jag minns inte riktigt. Vi ska hoppas att tenten inte är så svår och att jag är så pass koncentrerad att jag inte gör några slarvfel!

2009-03-02 @ 18:45:31
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort