Gräsänka

Jag kommer att få leka ensamvarg så gott som hela veckan. D. har åkt över till Umeå för att skola in sig på sitt nya jobb. Han åkte redan i gårkväll och kommer inte tillbaks förrän torsdagkväll, så jag och Kira får rå oss själva bäst vi kan så länge. Än så länge har jag överlevt, men vem vet hur det blir innan torsdag.. ;-)

Har varit på praktik i dag också, man börjar komma mer och mer in i rutinerna. Fick i dag också delta i en sångstund, trevligt att sitta där och tralla med dem, värre kunde man ha det! ;) Sen när jag kom hem så blev det en länk med Kira. Det är töväder igen så hon var mera svart än vit när vi kom hem, men nu är hon i stället nybadad och söt. Borde orka ta itu med hennes päls, den är så full av tovor för tillfället så man får ju vara rädd att nån anmäler en till djurskyddsnämnden.

Har även svept ihop en smarrig tonfisksallad som jag tryckt i mig. Har beslutat att den här veckan är det verkligen hårda bud som gäller. Förra veckan gick helt åt skogen för mig, tror att jag fuskade minst en gång varje dag, vilket ju i sanning gett resultat om man kollar vågen. Usch, vad jag blir less på mig och min dåliga karaktär! Men, som sagt, nya tag, som tur ska jag inte till min konsulent i morgon då hon har vintersemester den här veckan, så jag har en vecka på mig att försöka gottgöra mina försyndelser. Wish me luck!

Har en sats morotssemlor på jäsning nu, som jag småningom ska börja baka ut. Testar ett nytt recept som jag hittade i nån tidning, kommer inte i håg vilken. Det spelar väl ingen roll heller för den delen. Hoppas att de blir goda i allafall, men inte för goda, för då kommer jag ju att lockas att fuska igen. :) I morgon har jag kvällskifte ( sovmorgon - skönt! :) ) och på onsdag morgonskifte, gissar att man kommer att känna sig lagom pigg på onsdag, lyckligtvis slutar jag lite tidigare på tisdag, redan åtta i stället för halv tio. Jag är nog väldigt trött när jag kommer hem på dagarna, inte så mycket fysiskt men huvudet känns rätt så tungt.

Undrar om jag kommer mig i väg till simhallen i morgon? Har tänkt så många gånger nu att jag ska gå, men kommer mig inte för det. Jag är ju som sagt en sån som drar mig för att gå ensam till nya ställen, skulle kännas bättre att gå med nån som varit där förut. Då kunde man ju hänga på med dem i stället för att stå där som ett frågetecken när det gäller att ha koll på åt vilket håll man ska. Nåja, nog ska jag väl överleva om jag bara kommer mig dit. Jag borde verkligen hitta nåt annat sätt att motionera på än att bara promenera eller länka för jag kände i går att mina smalben gärna skulle ta det lugnt nån dag. Vill ju inte drabbas av "valpsjuka". Kändes som om jag gick på styltor i går på min kvällspromenix, jag kunde nästan höra mina smalbensmuskler skrika när jag plågade dem. De kändes lite stela i dag med, men det gick bättre efter att jag sprungit en bit. Har ju dock inte den bästa konditionen ännu, så riktigt långa sträckor orkar jag ju inte springa. Sen borde ju mina armar få jobba lite mera också och inte bara mina stackars ben. Slutpoängen med detta resonemang är att jag tycker att simning skulle vara utmärkt, så nu önskar jag bara att nån gav mig den där välbehövliga sparken i baken så jag kom mig i väg. All vår början bliver svår...

Nu ska jag börja baka ut mina morotssemlor, vi hörs!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort