Hellou!

Bättre humör i dag, åtminstone än så länge.. ;-)

Började dagen klockan åtta. Smög mig upp för att inte väcka gubben och fick en glad överraskning när jag steg på vågen. För första gången är jag nu ner i mera än - 10 kg! En delseger i allafall!
Slurpade i mig min morgonkakaodrink och rastade Kira. Sen smet jag i väg och handlade lite gott åt min kära man som ju blir hela 26 år i dag. Inspirationen tröt så det blev bara godis och Cheese&Chili Nuts. Sen svängde jag in via en blomsterhandel och passade på att köpa en tulpanbukett. Den får ju jag också njuta av så.. ;-) Fixade till frukost på säng åt gubben och kände mig duktig.

Hann även med en promenad och kunde komma till skolan och tenten nyduschad och fräsch, men framförallt pigg och på gott humör. Tenten gick bra. Kan ju inte garantera att jag inte gjorde några slarvfel på räknedelen, men jag försökte i allafall att vara noggrann och dubbelkolla alla tal så förhoppningsvis lyckades det. Teoridelen var väl inte så farligt svår heller, men väldigt omfattande, tog en hel timme bara att svara på sex st frågor.

Om man bortser från att jag glömde att vara via biblioteket och kopiera nåt och lämna in några böcker så har dan hittintills gått riktigt bra. Ska nu sätta mig i solskenet på vår balkong och koncentrera mig på den sista tenten för detta skolår. Immunologi och patologi alltså, känns ändå rätt så bra hittills, har det mesta under kontroll så det är mest repetition som gäller. Jag hoppas verkligen att jag kommer att fortsätta med samma studieteknik sen till hösten och att de där dagarna då jag endast stormpluggade strax innan tenterna hör till det förgångna. Jag har inte haft några sömnproblem alls nu trots att vi haft det stressigt med mycket tenter och inlämningsarbeten. Tror nog att mitt motionerande även haft en positiv inverkan då det gäller sömnen. Men känslan innan man ska skriva en tent då man känner att man har situationen under kontroll, den är sååå mycket bättre än när man kommer med en klump i magen och dåligt samvete över att man inte pluggat så mycket som man borde ha gjort.

Nä, nu ska jag fort söka mig ut innan solen kommer på att gå i moln. Hann ju inte njuta desto mera av den i går, så jag ska ta ut allt som går att få i dag.

Ha en bra fortsättning på dagen!

Kommentarer
madeleine

GRATTIS till delmålet! :) du e duktig!

2009-03-19 @ 14:20:25
Malena

Grattis från mig också!:) Jag minns ännu från då jag studerade hur skönt det kändes så man tagit sig igenom en period med tenter och arbeten. Sä njut...:)

2009-03-19 @ 20:11:26

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort