Knappa

800 g ner denna vecka enligt min konsulents våg. Dock bara 400 g enligt min. Känns som om allt står stilla just nu. Har bestämt mig för att den här veckan är det järnhårda bud som gäller. Kommer att bli tufft när vi ska norrut i helgen och dessutom ska "fira" gubbens födelsedag då. Men det SKA lyckas, jag börjar bli trött på dom här envisa kilona nu.
 
Kan för övrigt berätta att vi hade +28°C på vår balkong i dag. Skönt att sitta och plugga i vårsolen, även om jag inte hann sitta så länge. Blev en hurtig promenad i dag med, en otrolig förbättring gällande vädret åtminstone. I går var det värsta snöslasket och i dag skinande sol. Underbart i vilket fall som helst. Hoppas nog att våren kommer på allvar nu även om det innebär att jag inte kan använda mina nya vintersportkläder mera den här vintern.. ;-)

Har nu bara en liten bloggpaus i mitt fysiologipluggande. I morgon är det tent som gäller. Kommer att bli en lång dag, först läkemedelsbehandling från nio till fyra, sedan tent mellan fyra och sex. Sen när man kommer hem gäller det att plugga till tenten i läkemedelsbehandling, för den är ju på torsdag. Man får ju undra om detta kan kallas att ha ett liv? ;-) Nåja, känns som att jag har det mesta under kontroll ändå. Jag är glad över att jag orkat plugga så aktivt som jag gjort de senaste veckorna, nu behöver jag inte panikplugga de senaste dagarna utan får sitta och repetera i "lugn och ro". Man börjar åtminstone se slutet på det hela! Tre skoldagar kvar, varav två då jag bara ska skriva tenter. Sen äntligen min belöning, en helg norrut med den bästa familjen i världen!

Nä, nu ska jag fortsätta att brottas med fysiologin, jag är ännu lite på kant med alla dessa hormoner. Få se om jag får rätsida på dem tills i morgon, vi kan ju i allafall hoppas!

Ha en skön fortsättning på kvällen!

Kommentarer
Anonym

Lycka till med dina tenter! Fysiologin är verkligen ingen lätt grej.. :-S

2009-03-17 @ 19:22:43
Linda

Namnet kom av nån orsak inte med, men det var inte Mållgan i alla fall... :P

2009-03-17 @ 19:24:06
Marika

Tack "Mållgan"! ;-)

2009-03-17 @ 21:08:58
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
Sofie

Men du, 800 gram är ju bra! :)

Håller tummarna för att dina tenter går bra nu. Men det gör dom nog så som du pluggat! ;)

2009-03-17 @ 21:13:04
Irene

Lycka till med alla tenter!

2009-03-18 @ 07:57:44
Marika

Tack! Vi ska hoppas dom går vägen! ;-)

2009-03-18 @ 19:37:17
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort