Rap!

Hemkommen från Amarillo för nästan två timmar sen och ännu ligger maten som en sten i magen, har verkligen förätit mig, men det var ju såååå gott!! Blev en Light Steak och jag kan verkligen rekommendera den.

På torsdag ska min kära make på anställningsintervju för ett jobb som jag bara vet att skulle passa honom som handen i handsken, så då får ni allt lova att hålla tummarna allihop! Det skulle helt enkelt vara perfekt om han fick det jobbet nu. Blev ju som sagt heltidspermittering för hans del så ett nytt jobb vore mera än välkommet, med studiestödet kommer man inte långt!

Skulle egentligen ha gjort en massa "läxor" i kväll, men jag blev sen till min vägning (vilken by the way gick bra, alla värden åt rätt håll.. ;-) Enligt hennes våg har jag gått ner 9,9 kilo. Men enligt min som jag utgår från eftersom det är min morgonvikt och utan kläder har jag gått ner 8,7 kilo, sorry för lång parentes ;- )) sen var jag så uppspelt när jag kom hem och märkte att de kontaktat D. från det där företaget. Sen har jag varit och ätit som sagt och var tyvärr så däst när jag kom hem så jag har suttit och slappat. Får ta igen det på förmiddan i morgon, börjar först halv ett, rätt så skönt! :-) 

Nu, lite tråkig pluggläsning, sen godnatt! 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort