Stucken i rumpan

I dag har vi övat på att ge intramuskulära injektioner. Fick sen sticka varann i rumpan, vilket gick bättre än man skulle ha trott. Hade också en liten tent gällande injektionsgivning och den var inte så farligt svår, så den borde nog ha gått rätt så bra med.
Vi fick gå hem tidigare också, hade egentligen skoldag till fyra, men fick sluta redan vid två tiden. Så nu sitter jag här och försöker hitta någon slags form av motivation för att göra något överhuvudtaget. Där ute är det riktigt slaskväder, så tyvärr lockar det inte med nån promenad. Man kanske skulle träna lite i stället, men sist var jag sååå omotiverad när jag tränade så det känns också lite sådär... En hård spark där bak är väl vad jag egentligen skulle behöva. Sen borde jag ju fortsätta plugga också, bara två kvällar kvar att läsa på fysiologin, så den borde repeteras ännu lite innan den sitter där den ska. Skulle ha lust att räkna lite mera också, men mest bara för att det är kul.. ;-)

Usch vilken tråkig blogg jag har just nu... Inget roligt som händer. Jo, förresten, gubben fyller år på torsdag, någon som har nåt bra förslag på en fiffig födelsedagspresent? Frukost på säng ska jag åtminstone försöka komma mig för att göra eftersom jag bara har en tent på eftermiddagen på torsdag. Men i övrigt står det rätt så stilla i hjärnkontoret och att fråga honom är ingen idé eftersom han bara kommer med mera eller mindre oseriösa förslag. I-landsproblem, som sagt..

Ha en trevlig fortsättning på dan och om nån har nåt överskott av energi och motivation så är det bara att skicka över, här börjar det ta slut.

Kommentarer
Sofie

Aj! Skulle inte vilja gå i din skola! ;) Tycker inte om att bli pickad... :)

Har tyvärr inte något bra förslag på present. Dani fyller om en månad så jag funderar också vad jag skall hitta på.

Tack för dina fina kommentarer på min blogg, de gör mej så glad! :)

2009-03-16 @ 14:36:22
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort