Vårkänslor!

Här i Vasa är det så mycket vår i luften att man nästan blir alldels yr! I söndags när jag steg upp visade termometern på -21 °C. Nu är det på plussidan för tredje dan i rad. Omväxling förnöjer heter det ju.. ;-) Är hur som helst härligt, skönt att slippa den tjocka dunjackan, även om den varit skön att ha i vinter när det varit kallt.

Har räknat hela dan i dag, det tog inte länge innan jag räknat klart vårt räknekompendium, så jag fick först en bok att räkna lite mera ur, men sen fick jag hjälpa andra i klassen. Det var mera invecklat att förklara varför man räknar som man gör än att räkna det själv. Eftersom man räknat så mycket under tiden som laborant så är vissa saker så självklara att man knappt kan förklara varför.. ;-) Bra träning för mig, men man blev nog rätt så yr i huvudet innan dan var slut.

Har varit och handlat lite också, så nu har jag så mycket god mat i mina skåp att jag knappt vet i vilken ände jag ska börja. Slipper dock inte att börja på med att kocka nåt ännu, för gubben är i full gång med att färdigställa köket. Lite listar och handtag och sånt som ännu fattas, på nåt konstigt vis hände ju inget här under den vecka vi bodde norröver. Sen borde jag också antingen ta en ordentlig promenad eller träna lite innan också. Solen har hunnit smita i moln så jag tror att jag ska köra ett träningspass eller två. I morse var det stopp på vågen, jag hade ju nog räknat lite med det, så det var inte så farligt. Bättre än att det kryper uppåt i allafall! Nya tag, kanske man är nåt gram lättare i morgon.. ;-)

Undrar om jag ska orka vara lika duktig med pluggandet i kväll också. Skulle ju vara skönt att få undan lite mera, men också skönt att ha en kväll då man bara slappar. Problemet med att slappa är att man får så mycket tid över att tänka på nåt ätbart. Alltså är det bäst att ha fullt upp. Få se hur det blir, borde ju bli lite städning också. D. skulle dammsuga i dag så länge jag var i skolan, men eftersom han börjat på i köket och grejat på med lite annat innan så har han ju inte hunnit göra det. Så det blir väl jag som får greppa dammsugaren likaväl. Vad förvånad jag blir.. ;-)  Nä, jag ska inte klaga, han har ju nog varit riktigt duktig i dag.

Nåja, trevligare än så här blir det väl inte..
Ha en riktigt skön fredagskväll. Unna er nåt gott ni som kan och får! :-)

Kommentarer
Linda

En riktigt skön fredag till dej med!

2009-03-06 @ 15:03:27
Marika

Tack! :-)

2009-03-06 @ 19:34:10
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort