...

sveper snabbt ihop några rader innan jag drar ut på mitt andra nattskift.

Gårdagen innebar för min del sovmorgon till klockan åtta, frukost, långlenkki med Kira, dusch, lite solande, Logos´ årsfest i Biblion och en snabb tupplur innan jag drog iväg till jobbet. Var en rätt så lugn natt så man satt och halvsov där mellan halv fyra och fem. Hoppas den här natten blir lika lugn, det är mitt sista nattskifte för den här praktiken. Sen har jag bara två morgonskiften kvar, tisdag och onsdag morgon. Vart har tio veckor tagit vägen? Sen blir det en och en halv vecka ledigt för min del, det ska bli riktigt skönt! Hoppas att gubben skulle få ihop till några lediga dagar också så vi kunde ta oss en liten bilsemester eller nåt sånt. Hoppas kunna besöka våra nära och kära där uppe i norra Svearike.

Vädret har inte visat sig från sin bästa sida idag, men det har ju inte gjort nåt då man sovit halva dan. I morse såg det ut att bli riktigt super väder så man visste inte ens hur man skulle idas sova fast man vet att man måste. Sen vaknade jag klockan tolv och tittade ut och såg att det var mulet. Gissa om jag snabbt slängde mig tillbaka under täcket med gott samvete! ;)  Steg sen upp strax efter tre och tog ett snabbt mellanmål innan jag drog på mig löparskorna och släpade Kira ut på länk igen. Eller vem som nu släpade vem får väl lämna öppet.. ;) Luktade ljuvligt av sommar, det hade kommit lite regn mitt på dan, men nu kikade solen fram mellan varven och det var ca 25 grader varmt. Underbart! 

Har hunnit äta och nu ska jag krafsa ihop mina saker och bege mig till jobbet. Börjar lite tidigare idag, sen får jag sluta redan klockan sex i morgonbitti, så förhoppningsvis sover jag inte bort hela morgondagen. Sen är jag ju ledig söndag och måndag så jag ska väl hinna få dygnet på rätt köl igen innan tisdag morgon ska vi hoppas! 

Ha en riktigt skön helg alla! Unna er nåt gott, det är ni värda! :) 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort