Good Morning Sunshines!! :)

Känner mig på strålande humör trots allt för få timmar sömn i natt. 

I torsdags efter att jag avverkat mitt praktikseminarium så satte vi oss i bilen och styrde norrut. Gubben släppte av mig hos min kusin Tina dit jag var bjuden på ENJO party. Åkte sen snålskjuts till mina svärs med min moster. Hade turen att få träffa min goa Moa och hennes lillebror Melker en stund trots att jag kom dit sent, inte illa! ;) Vi sov över hos gubbens föräldrar och tillbringade så gott som hela fredagen där. Var bl.a. på en rejäl skogspromenad, härligt var det trots att det blåste lite.

På kvällssidan åkte vi över till Kållby och mina föräldrar, har sovit natten här och nu har gubben åkt till Vasa för att jobba sitt sista skifte för några dar, sen drar vi väl i väg på vår "minisemester". Borde komma mig upp ur sängen nu för att ställa allt i ordning, har dessutom inte ordnat med nån hundvakt ännu, men nog ska det väl lösa sig. Sen ska jag hinna leka fotograf ännu idag, har lovat fota studentfoton av min kusin Emma, så det borde bli en tre tiden, lite spännande som alltid, man vill ju göra ett gott jobb. Har tyvärr fotat allt för lite det senaste halvåret, man borde ju fota mest hela tiden för att utvecklas som fotograf, men nu har inte tiden och intresset riktigt räckt till. Man får ju hoppas att det blev ett uppsving nu efter att jag fått fota både brudpar och studenter i vår! ;) 

Nä, nu skiner solen, nu ska jag stiga upp och gå UT!

..............................

Sorgliga saker inträffade ju också igår. Vi fick höra om drunkningsolyckan strax före tolvtiden. Man har svårt att förstå varför sånt här måste hända. En ung människa i sina bästa år och plötsligt släcks livet. Man får komma i håg hans familj och hans vänner i förböner, de har en tung tid framför sig.

Så allihop, ta nu hand om varandra, man vet aldrig vilken dag som är ens eller ens nära eller käras sista!  

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort