Kakbak

Hellou!

Efter att ha sovit bort nästan hela kvällen så har jag nu fixat lite käk till morgondagen och svept ihop en sats av den goda kakan jag skrev receptet på för en tid sen. I morgon är det ju min sista dag på praktiken, så jag tänkte bjuda på lite kaka åt de boende och mina jobbarkompisar. Det är dom väl värda efter att ha stått ut med mig i tio veckor. Känns faktiskt lite vemodigt om jag ska vara ärlig. Man har ju fäst sig så vid de underbara människor man lärt känna under de här veckorna. Det är inte utan att man hoppas på att få börja som inhoppare sen.. :)

Hoppas att jag ska lyckas få tag i nån sömn i natt, i går hörde jag ännu när kyrkklockorna ringde klockan ett på natten, då hade jag ännu inte fått en blund. Men jag har väl redan förstört det för mig genom att sova bort halva kvällen. Nåja, bara en tidig morgon kvar, så om man så inte sov en enda blund ska man väl klara det! :)  

Har inte varit på mera än min morgonlänk idag, så jag har lite ångest.. ;) Vill inte riktigt klara av de här "vilodagarna" jag är helt enkelt för beroende av mina länkar. Nå, får väl springa desto längre resten av veckan! Haha!

Gubben fick ledigt ett par dar i början på nästa vecka så det blir väl en tripp norröver. Ska bli kul att få träffa gubbens bror o hans familj, det börjar bli rätt så länge sen sist!

Nä, nu ska jag hoppa i duschen och sen bums i säng, klockan ringer fem i morgon bitti. Godnatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort