Sorry!

Underbart vackert väder, jobb och i övrigt späckat program har hållit mig borta från allt som heter dator och bloggande i flera dagar.

Har njutit av det vackra vädret, både på mina motionsrundor och iklädd bikini på balkongen, ljuvligt, ljuvligt med sol och värme!

Har haft "möhippa/svensexa" åt min kusin och hennes blivande man. Allt för mycket gott åt man men roligt var det!

Har idag införskaffat mig en läderjacka. Länge gått och önskat mig en, men ville inte köpa nån innan jag gått ner i vikt. Men nu tyckte jag att jag kunde unna mig en. Gick på stan i torsdags och letade men hittade då inga som jag tyckte passade både min och min börs storlek. I dag gick jag ut en vända igen för att fördriva tiden tills gubben skulle komma hem från jobbet och då prövade jag en vid den nyöppnade VeroModa butiken. Den satt som gjuten, dock var jag inte beredd att sätta sprätt på en hundralapp så den lämnade i butiken. När sen gubben kom hem och vi for på stan för att inviga sommaren med en lösglass, så visade jag honom jackan. Efter att ha prövat den en gång till och åter igen konstaterat att den satt som den vore gjord för mig så ville jag inte längre låta den vara. Jag bara MÅSTE ha den. Så.. nu hänger den här på klädhyllan i min hall. Antar att jag kommer att drabbas av nån posttraumatisk slösarångest i ett senare skede, men just nu känner jag mig bara mera än nöjd.. ;)

Ska i jobb inatt så nu ska jag värma lite lax från i går och sen försöka sova några timmar, blir att åka norröver imorgon tror jag bestämt!

Ha det fint!

Kommentarer
Anonym

He e klart et du sko ha ode jacko! He e du absolut väälo! Tå du hitta he som passa perfekt dessutom så ska du int iiss tänk på prisi na mejr.

2009-05-04 @ 22:07:24
Mia

He e klart et du sko ha ode jacko! He e du absolut väälo! Tå du hitta he som passa perfekt dessutom så ska du int iiss tänk på prisi na mejr.

2009-05-04 @ 23:07:54

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort