Ännu större bokstäver

Jag verkar ha en benägenhet att prata med stora bokstäver idag. Jag tog mig i kragen och besökte mitt praktikställe och det visade sig att jag nog skall jobba på torsdagkväll. Var också inne på "min" avdelning och kollade läget lite för att uppfriska mitt minne. Oj, vad det värmde hjärtat att träffa "mina" åldringar, hade alldeles glömt bort vilka underbara människor de är.

De stora bokstäverna kommer sig av att jag ju var tvungen att hämta ut ett skattekort, om jag nu vill ha nån lön för mitt inhoppande. Fick ta mig cyklande till skattebyrån i detta evinnerliga blåsande och vad kommer jag ut med om inte ett skattekort med en skatteprocent på 23,5 %!!! Snälla staten Finland, jag är en fattig studerande - låt mig nu ha kvar ens lite av mina futtiga slantar är ni snälla! :(

Ska troligtvis jobba tre dagar nästa vecka också, men då på min kära korvfabrik. Få se hur det nu går, om jag alls kommer ihåg nåt från i somras. Annars har man ju de där galningarna som man jobbar med som troligtvis inte har några större problem med att påminna en om det man glömmer... ;)

Nå, vad gör man nu då? Borde ta mig till butiken för att handla mat, men det "suger gris", så att säga. Tror nästan att jag väntar tills gubben kommit hem. Ska försöka ta mig till gymmet för att Stepbodypass också småningom, men det är ännu ca 2 timmar tills dess. Får väl gräva djupt i mina skåp och hoppas på att hitta något ätbart så länge. Kanske humöret och mungiporna höjs lite då. Man kan ju i allafall hoppas!

Tack för ordet!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort