Hemma i Vasa igen

Har tillbringat en lugn helg norröver. Dagarna har fyllts med en blandning av renoverande och handarbetande. Fick färdigt Moahs tröja i fredags och har påbörjat Teahs. Förhoppningsvis blir den klar inkommande vecka eller senast till lillajul har jag menat. Sen fick jag en "beställning" på en tröja till Kevin också. Så jag hoppas att vi inte drunknar i skolarbeten, vill för tillfället bara sticka, sticka och sticka.. ;)

Hemma hos mina föräldrar blir det ljust och vitt. Både övre och nedre hallen är målade och tapetserade. Ännu lite målande och listande kvar, sen återstår bara inredandet. Det blir riktigt fint!

Borde snart söka mig i säng, tidig väckning som gäller för oss i morgon. Har till min stora lycka fått rätsida på mitt sovande, har fått flera nätter med djup sömn nu och det känns verkligen skönt.

I lördags var jag även till Kokkola med syster Eva och då fick jag tag i Australia filmen som jag rekommenderats. Har inte hunnit se den ännu, tror jag skall spara den till nån kväll så man kan koppla av utan att tänka på att man måste upp tidigt nästa morgon.

Hoppas att ni har haft en riktigt skön och avslappnad helg så ni har nya krafter inför den kommande veckan.
Godnatt! :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort