Här...

...har det varit lite trögt med uppdateringen efter finskatenten eftersom jag drabbades av en kombinerad post-stress och PMS depression i fredags och var alldels uppochnedvänd när gubben kom hem från jobbet. Stackarn trodde han skulle komma hem till en "fredagsmys"kväll och så möttes han av ett människovrak. Till all lycka känner han mig vid det här laget så inom ett par minuter var min värld på rätt köl igen. En av de absoluta fördelarna med att ha gift sig med "den rätte". :) Vissa PMS besvär höll dock i sig - som t.ex. oemotståndligt frossarbehov och sånt, så det blev en riktig frossarkväll med både ostbågar, godis och filmtittande i soffan. Vilket resulterade i vad jag kallar "digestionskrapula" dagen efter. Kan väl enklast översättas som matspjälkningsbakfylla eller nåt liknande. Ett ordentligt pass på gymmet på lördan redde dock upp det mesta. :)

Blev också lite städande, handlande och sånt på lördan eftersom jag ju varit minst sagt handlingsförlamad på fredagen. Sen hade vi också städtur i Biblion den här veckan och det hade vi ju också lämnat till sista minuten. (Vad då typiskt?) Så dit for vår lördagskväll. Passade också på att koka risgrynsgröt, jag börjar känna att jag vill ha jul småningom. Om inte för nåt annat så för att det vore skönt med jullov! :D

I dag var det skönt med en extra timme sovtid på morgonen. Var på Gudstjänst på förmiddagen och har efter det försökt koncentrera mig på att skaffa mig lite information om "Naturalistiska forskningmetoder inom vårdvetenskapen". Eller åtminstone är det vad jag tror att jag har gjort, man kan aldrig vara riktigt säker. Är egentligen ledig i morgon men vi ska samlas Mia, Ida och jag för att försöka knåpa ihop den där PowerPoint presentationen som jag gnällde om tidigare. Tyckte ändå att jag fick ihop skrapat och översatt (från engelska lyckligtvis) en hel del så nog ska det väl gå någorlunda. Hoppas det inte tar så länge i morgon, för gubben är ledig och det vore ju inte helt fel att hinna göra nåt roligt tillsammans nångång. Inte för att det kommer att hända i första taget, vi är urusla på att komma på saker att göra och så har vi lite olika synpunkter på vad som kan anses vara roligt att göra, men man kan ju alltid drömma... ;)

Hoppas ni har haft en skön helg!

Kommentarer
Cornelius

Valuable thoughts and advices. I read your topic with great interest.

2009-10-26 @ 09:58:20
Hemsida/blogg: http://www.tvlocales-depays.com/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort