Varning för tråkblogg

Hohho!

Här finns i sanning inget som skulle kunna definieras som roligt att skriva om. Vi startade mot Vasa nån gång på förmiddagen och sen hade jag lektioner i forskning och utveckling mellan ett och halv fyra. Hjärnan kändes till slut som potatismos eftersom vår lärare är från Israel och pratar engelska. Att vi sen fick en uppgift att göra klart tills i morgon och en som skall vara klar till nästa veckas onsdag gör absolut inte mitt liv lättare att leva. 

Försökte vara duktig genast jag kom hem. Innan dagens lektioner börjat tänkte några av oss på klassen gå och träna direkt efter skolan, men det fick vi nog genast skippa efter den extra arbetsbördan som sattes på våra axlar. Fixade istället i all snabbhet ihop nåt ätbart och skickade gubben norrut en vända till. Han skulle fixa vinderdäck till bilen och samtidigt hämta min börs som jag glömde i morse. Själv fick jag utan protester sätta mig ner vid datorn och vara aktiv. Fixade uppgiften som skulle göras tills i morgon och renskrev klart min del av MD01 arbetet. Nu väntar bara det trevligaste, som i sanning kommer att kräva resten av kvällen, nämligen finska pluggande! Försökte läsa i bilen i morse, men det var en aning svårt att koncentrera sig då nån sitter bredvid och spelar radio, avbryter mig för att be mig skriva SMS och sen hade jag en hund som stod och flåsade mig i nacken också. En hund med en mördande dålig andedräkt till på köpet.

Nå, det blir att ta en stor tugga av det sura finska äpplet och hoppas på att det skulle fastna åtminstone lite mera än det gjorde i morse.

Hoppas att ni har trevligare saker att fördriva er måndagskväll med! :)

Kommentarer
Sara A.

Hej Marika!

Det är sällan jag skrattar högt när jag läser nåt, men när jag läste om din hunds andedräkt, så satt jag och skrattade högt en lång stund. ;) Det lät som om du beskrev min hund..

Lycka till med pluggandet, du är jätteduktig som tog tag i dina barnmorskedrömmar.

2009-10-19 @ 20:52:22
Marika

De har en tendens att lukta minst sagt apa ur munnen de där hundarna. Men de skulle väl vara för mysiga annars.. ;)

2009-10-21 @ 17:45:09
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort