Gäsp!

God morgon! Sitter här och försöker gnugga sömnen ur ögonen. Har varit den där duktiga frun i morse trots att jag egentligen inte orkade så gubben fick både gröt och skalat äpple till frukost fast det innebar att jag var tvungen att stiga upp redan före klockan sex... Tur att det inte är flera såna mornar den här veckan, man kan ju bli sjuk av att stiga upp så tidigt. I morgon börjar han först halv tolv och jag först nio, så då blir det nog lite mera sovmorgon - skönt! :) 

Hade en rolig kväll i går även om jag åt mig mera än fördärvad. Var alldeles spyfärdig mellan varven, men det hör väl till kalasandet.. ;) Försökte oss på att ta lite 1-årsfoton av Kevin, men han var lite svårflirtad och ville inte alls hållas stilla där vi placerade honom. Så resultatet blev som det blev - ett par någorlunda lyckade foton i allafall. Har tyvärr inga att bjuda på då jag fotade med farsans kamera och inte satte in några kort på vår dator. 
Ska om dryga halvtimmen söka mig mot skolan med min cykel - undrar förresten när jag ska komma mig för att pumpa mera luft i mina ringar - det börjar gå tungt i backarna. Har haft tur med vädret hittills så cyklandet har inte varit några problem, hoppas att det håller i sig. Känns verkligen inte motiverat att börja stiga upp mitt i natten för att ta bussen - har ju inte bara en gång beklagat mig i bloggen över den här stans omöjliga busstidtabeller. 

Gubben "fixade" värmen i vår bil i går. Det är nåt fel på systemet så det har bara kommit kall luft, vilket har gått bra i sommar men nu vill man nog ha nåt annat än kall luft blåsande på sig när man sitter i bilen. Men som sagt - gubben "fixade" problemet så nu kommer det nog värme. Men då endast värme och inte så lite värme heller. Tydligen finns det inget lagom.. ;) Sen kostar det väl minst en halv miljon att få fixat ac:n så när det set blir får vi se.. Vårt nästa (rika) liv kanske? =)

Nu ska jag bädda sängen och diska undan efter frukosten så är det lite roligare att komma hem från skolan i dag. Gubben håller på att bli riktigt ordentligt sjuk - få se om det är grissjukan. Han är ju verkligen utsatt för smittor i sitt jobb som försäljare så jag är förvånad att han inte blivit sjuk förrän nu. Bara han inte smittar mig - har ingen som helst lust att sjuka ner mig nu. Jag har alldeles för mycket jag ska hinna göra. :)
Ha en bra onsdag - snart är det helg igen! =) 


Gissa om man vill tillbaka till Rhodos? =)

Kommentarer
Sofie

Ser alldeles underbart ut! :) Ha en bra dag!

2009-09-16 @ 08:11:27
Janna

Härliga bilder!! Vårt ac bleiv över 1000 euro ti bygg, ba som uppmuntran... :)

2009-09-16 @ 12:52:06
Marika

Janna - nu känns i mytchi betär reij! ;)

2009-09-17 @ 11:52:13
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort