Hemhemma

Är nu hemhemma i Kållby. Gårdagen var fullspäckad med program.
Hade ledig förmiddag så jag var på en powerwalk med Kira i en timme mellan tio och elva. Sen hoppade jag snabbt i duschen och for med ♥Kevin♥, Sara och Jimmy på lunch till RAX - hälsosamt så det ryker om det eller hur? :)

Cyklade i full fräs till skolan där eftermiddagen bestod av föreläsningar i kliniska laboratorieundersökningar, typ..

På kvällen hann jag både sticka lite på Kevins mössa och sen var vi på bibelstudium till Biblion.

I dag var jag ledig så under tiden gubben var i jobb hann jag färdigställa Kevins mössa, städa lägenheten, packa, handla en present till vår faddersonZacke som fyllde 5 i går, tvätta ett par maskiner med kläder, reda upp en massa papper som lämnat.. you name it! Ska bli skönt att komma hem till en ren lägenhet åtminstone.

Satte oss så gott som direkt i  bilen och styrde norrut efter ett lite depåstopp vid Makuuni. Åt lite godis i bilen på vägen hit, men det var ju inte alls gott! Nu borde man ju komma ihåg till nästa gång man är godissugen att det inte löns att köpa nåt för man bara tror att det är gott men det är det inte alls! Tyvärr brukar ju minnet ha en tendens att svikta sådana gånger.

Nu ska vi tillbringa fredag och lördag här norröver. I morgon blir det kalas för Zacke, men sen på söndag förmiddag styr vi mot Vasa igen. Blir en hel del körande nu igen på helgerna, jag tycker alla mina nära och kära borde förstå att flytta till Vasa i stället så slapp man dessa kilometrar i bilen! :) Det är väl inte för mycket begärt?!

Ha nu en riktigt skön helg allihopa - det ser jag fram emot att ha åtminstone!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort