I full gång

Känns faktiskt som om man kommit i gång med skolan redan, trots att det bara är andra dan ännu. Dock är man nog trött, hjärnan är väl inte van att jobba i den här takten. Har redan fått reda på tre inlämningsuppgifter, pust - här är det inte tal om nån mjukstart! Kanske känns det bättre på fredag - då är jag ju ledig + att det är första gången för detta läsår som studiestödet betalas ut! =) Allt tillskott i kassan är välkommet - speciellt med tanke på att det snart dimper ner en räkning i brevinkastet - typ nån Rhodosresa och annat trevligt. Man borde alltid ha betalat bort resan innan man åker för det är inte vidare roligt när det kommer en stor summa att betala sen man kommit hem. Men när man bokar så nära inpå som vi nu gjorde så blir man så illa tvungen att betala med Visa. =( Nåja - resan var värt varenda cent så jag ska inte gnälla - borde dessutom få min sista lön från jobbet på måndag så nog ska jag väl klara mig!

I dag har vi rivit i gång med två nya kurser; Medicin 1 och Ledarskap och administration. Båda två verkar helt ok än så länge. Nu väntar två dagar med bara förmiddagsföreläsningar - rätt så skönt. I morgon är dessutom gubben ledig så få se vad man kunde hitta på. Min lediga fredag antar jag att jag får sätta på städning. Borde ta en riktigt ordentlig höströjning här i lägenheten, framför allt i mitt klädskåp. Så mina kära systrar kan vara förberedda på att jag småningom kommer att försöka pracka lite kläder på dom! =)

Efter skolan har jag hunnit både på en promenad med Kira och sen hämtat ett paket från posten. Sen var jag ju tvungen att vika in via Anttila för att granska deras filmurval. Är på jakt efter filmen Australia efter att ha blivit rekommenderad att se den, men jag fick inte ögonen på den i dag, hade lite brått för jag var rädd att posten skulle hinna stänga. Men det blev två andra gamla billiga filmer i stället - det återstår ju att se om de är sevärda. Ibland lyckas det och i bland inte.. ;)

Nu ska jag mysa med gubben en stund, han kom just hem från jobbet.

Ha en skön kväll!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort