Jag blir hellre jagad av vargar...

Det finns en sång som går så om jag inte minns alldeles fel. Efter att i dag ha blivit jagad av "en björn" så vet jag inte vad som skulle vara värre än att bli jagad av björnar..

Mor min, Sonja och jag tog en lång skogspromenad här i Kållby och när det brummade till i snåret bredvid vägen skrek vi som stuckna grisar, så om det nu var en björn så drog den nog snabbare än vi hade hunnit säga "spring"! Även om vi kunde behärska oss så pass att vi inte sprang så var det nog en stor lättnad att komma till bebyggda trakter igen. Nästa skogspromenad blir nog till vintern när alla brummande björnar sover i sina iden!


Kommentarer
Anonym

Ooops! Låter sannerligen inte trevligt. Å jag å gubben som var ut å ped i djupaste urskogen ida..man blir ju skakis vid tanken..

2009-09-20 @ 21:08:18
Mia

Postat av: Mia Vejt int va i e fö fejl på dähä programmi tå i tar bort vem som postar ifall man fyllde i he fyri man ha skriva kommentarn. Ja djä sama sak varinda gang

2009-09-20 @ 21:09:53
Sofie

Fy vad hemskt!! Jag är nog alltid lite rädd också när jag rider i skogen, speciellt när hästen stannar och stirrar och man själv inte ser något... Hoppas verkligen att jag lyckas undvika björnar!

2009-09-21 @ 07:08:58

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort