Måndag -jeejee!!

Har blivit glest med blogguppdatering i helgen. Hela lördagen gick åt till städning, promenad med min söta vovve och sen en liten runda på stan. När gubben kom hem vid en halv fem tiden så packade vi snabbt lite saker i väskan och begav oss norrut.

Lördagskvällen tillbringades i goda vänners sällskap vid Dantti o Ninas. Livliga diskussioner, mycket skratt och gott att äta bäddade för en lyckad kväll. Vår söta Moa underhöll ju oss också som vanligt. Underbara ungar! =)

Sent om sider kom vi oss hem till mina föräldrar, sov en allt för kort natt, var på gudstjänst en elva tiden och avnjöt sedan söndagslunch på torpvägen. Blev en promenad med min kära mor och och när vi kom tillbaka hem hade systeryster Sara samt Jimmy och Kevin kommit dit. Ännu en härlig unge att njuta av. Mosters hjärta smälter! =)

På kvällen blev vi bjudna till Lepplax för att avnjuta pizza o annat gott hos Mia o Hassi. Ännu en lyckad kväll med diskussioner om allt mellan himmel och jord. Det är underbart att man får ha så goda vänner som vi har, man blir så glad! :)

Efter ännu en natt (med för lite sömn) i Kållby styrde vi i morse mot Vasa igen. Skolan kallade, så jag fick bokstavligen slänga mig på cykeln direkt vi kom hit för att hinna i tid. Gubben började först halv tolv så han hade det lite lyxigare. Jag klarade mig igenom min första finskalektion utan större svårigheter och hoppas att det inte blir mycket värre än så här. ;) Tyvärr är de flesta av finskalektionerna inplanerade på antingen måndagsmornarna eller fredagseftermiddagarna, så hur bra koncentrationen kommer att vara under de timmarna kan man ju fråga sig! =) Men med endast en finskakurs under hela studietiden så får man väl försöka göra så gott ifrån sig som man bara kan. Nog tror jag att det ska gå rätt så bra.

Jag skolkade från eftermiddagens föreläsningar i IT&hälsa (fy skäms på mig!!)och cyklade hem i blåsten. Har ätit en snabb lunch och skall nu låta den sätta sig lite innan lillvovven och jag tar oss en tur i motionsspåret, ska bli skönt, hoppas bara att man inte blåser bort! =)

Hoppas ni också har fått en bra start på den nya veckan! =)

Kommentarer
Nina

Tack för senast!! :D

2009-09-09 @ 10:21:40
Marika

De e vi som ska tacka! =)

2009-09-09 @ 14:40:00
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/
b & v

KISSIES RETUSCHERINGS-MISSAR HAR ÅTERIGEN AVSLÖJATS!!!



Ännu en gång publicerar vi ett avslöjande inlägg om Kissie's retuscheringar, efter många önskemål från våra läsare.

Skämmer Kissie ut sig? Gör hon det för publicitet? Är allt detta pinsamt? Ja det finns delade meningar kring det.

Avgör själva, kika in på:

http://apieceofsisters.blogg.se

2009-09-09 @ 15:04:32
Hemsida/blogg: http://apieceofsisters.blogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort