Storm

Det stormar och blåser hejvilt här i Vasa i dag. Har just kommit hem cyklande från skolan och har ögonen fulla med damm som yrde omkring. För att inte tala om vilken motvind man hade, pust!

Borde egentligen ta och gå till en väskaffär som jag spanade in här om dan, min skolväska sjunger på sista versen, men som det är nu skulle man ju helst inte sticka näsan utanför dörren. Få se hur det blir. Ska dessutom koncentrera mig på arbetet i it& hälsa idag, det har jag bara bestämt mig för. Arbetena dimper in i rask takt nu så för att inte drabbas av desto mera stressymptom så är det lika bra att börja knata av dem lite i taget.

I dag har vi pratat om lungsjukdomar och diabetes och på eftermiddan började vi en ny kurs i vårdpedagogik. Kanske inte den mest intressanta, men så gott som hela kursen går ut på ett grupparbete som ska vara ett 30 minuters drama eller en film, samt lite teori om hur man sätter upp dramat /filmen för att man ska få förmedlat sitt budskap - så det ska väl fixa sig. Vi kom en bra bit på väg med planeringen trots att bara halva min grupp var på plats i dag.

Borde också ta en promenad, annars klättrar jag väl längs väggarna innan kvällen är slut. :) Sen ska man hinna fixa nåt ätbart också mellan varven. I kväll tror jag att det blir tortillas. Inte det hälsosammaste alternativet i matväg, men man kan ju inte låta sig bli för insnöad heller.. ;)

Ha en skön kväll, blås inte bort!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort