Tisdag

Vilken vacker höstdag!

Efter en rätt så tröttsam skoldag fick jag med gubben på en riktig långpromenad idag. Vi gick ända till Sunnanvik och tittade på bostadsmässohusen. Det var ju inte helt utan att han knotade och klagade lite, men vi kom oss både dit och tillbaka någotsånär levande. Hade mutat honom med ansiktsbehandling och massage så nu får jag ju så lov att göra det jag lovade. Sitter här och bloggar med en hand och ger rygg/nackmassage med den andra - lite halvhjärtat blir det nog dock - både bloggandet och masserandet! ;)

Ska ta itu med lite skolarbeten, måste verkligen börja knata av dem nu, snart överhopas man av deadlines och får inget gjort i paniken. Ska också läsa mera på finskan, många ord ännu som inte sitter där dom ska. Hohho - som jag mera än en gång nämnt tidigare så är det svårt ibland att komma ihåg att man faktiskt frivilligt går i skolan! ;)

Tyvärr hade jag inte med nån kamera idag heller, så nån bild från vår underbara promenad kan jag inte bjuda på, men ni får tro mig när jag säger att det var vackert! Hoppas på flera dagar med vackert väder. Men i morgon blir det ju i allafall boxning - det ser man ju fram emot!

Vi hörs!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort