en "full rulle" dag

Vaknade vid halv nio och låg och drog mig en stund, men efter morgonmål och morgonrunda med Kira så insåg jag att det mulna vädret var ett tydligt tecken på att det var gymmet som gällde idag. Sagt och gjort så drog jag iväg till gymmet och där var det folktomt som bara den, skönt att få ha "privatgym" :) Småningom kom det nog indroppandes några andra också till ett pass som skulle börja halv tolv.
Snabbt hem och fräscha upp sig, sen fick jag gubben meddragen ut på stan (premiär för i år vad gäller shopping), men efter att ha lagt en knapp timme på att jaga ett par bra länkskor så var jag tvungen att ge mig, antingen var dom för små, för stora, för smala, obekväma eller för dyra. Sen skulle vi hinna på café också men till vår stora förtret så har dom stängt SpiceIce! Dit ska tydligen komma nån frisörssalong istället. Nån som vet om SpiceIce helt har stängt i Vasa eller om de bara har flyttat nån annanstans? Jag behöver min årliga dos av SpiceIce så jag hoppas verkligen att de inte har stängt helt och hållet. Sen försökte vi med Arnolds också, men där var det så fullt så jag gav upp och gick hem för att hinna ställa mig i ordning för dagens kvällsskifte. Gubben stannade kvar på kaffe och donut och fortsatte sedan sina äventyr på egen hand. Summa sumarum blev det ju billigt, men jag saknar fortfarande ett par bra länkskor!
Hade en lugn dag på praktiken, ibland nästan för lugn, men idag kom jag mig faktiskt för att visa mitt konstiga EKG åt dejourerande läkare, som var hjärtspecialist. Han kastade en blick på mitt EKG i två sekunder och sa sedan att det där är inget att bry sig om. Så det tackar och bockar vi för! :)
Överraskades när jag kom hem, vi hade fått gäster norrifrån! Två av gubben systrar med tillhörande män och barn var här på besök. Roligt med gäster, inte minst för att det innebar att gubben diskat, städat och handlat lite smått! ;) Kunde knappt tro mina ögon!
Nu är jag trött, har varit vaken alldeles för länge känner jag. Två kvällsskiften till sen blir det lite längre ledighet för min del, det ska bli skönt! Godnatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort