Måndag

Sista veckan av min inremedicinpraktik har börjat! Ska strax till kvällsskiftet och sen har jag fyra mornar i rad innan jag är ledig över 1:a maj helgen. Sen klockan åtta nästa måndag ska jag infinna mig på min kirurgipraktikplats. Hoppas att det blir lika intressant där som det har varit på E5.

I går hade vi Gudstjänst med mat efteråt, sedan var det ett sånt strålande vackert väder så jag fick t.o.m. gubben med på en skön söndagspromenad. Nån större kaloriförbränning blev det inte direkt, men det var skönt att gå och njuta av solen också, även gubben medgav att det var skönt, han som brukar vara så anti-promenadisk. Efter det hade vi en slö eftermiddag/kväll. Jag somnade på soffan och en viss någon väckte mig inte förrän mot en nio tiden på kvällen vilket innebar att min nattsömn blev lidande. Har nog inte dygnet riktigt på rätt köl ännu efter vakandet. Hade dessutom missat att min kära mor hade ringt mig, de hade kommit på besök annars, men typiskt nog så hade jag ju glömt min telefon på ljudlös och kollade inte på den förrän närmare tolvslaget i går kväll. Hade varit så roligt med lite sällskap, kvällarna tenderar att bli lite långa och tråkiga när man sitter inne i en liten lägenhet hela halva helgen.
Drog mig upp i morse trots att jag var hur trött som helst, diskade ett helt berg med disk, ringde till T3 för att höra vilken tid jag ska komma nästa måndag och har sedan varit med Kira på en verklig powerwalk. Skönt! Nu ska jag hoppa i duschen och ställa mig i väg till kvällskiftet. Ha en bra dag, njut av det vackra vädret!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort