Ny strategi...

Ett fåtal timmar efter att jag i mitt senaste inlägg smygskröt om att jag inte ätit godis på över en vecka så kommer gubben hem från jobbet med.... godis så klart! Den rackaren hade varit och köpt cigaretter igen, trots att han "slutat" röka. Så för att döva sitt dåliga samvete och slippa höra så mycket gnäll från min sida hade han varit förutseende nog att köpa en godispåse åt mig och även om det smärtar att erkänna det så var min självbehärskningsförmåga inte stark nog den här gången. Så gubbens taktik fungerade, för vilken kärring kan väl gnälla om ett paket cigaretter med munnen full av godis. ;) Satt där och tryckte i mig tills jag mådde illa och fick huvudvärk av sockerchocken. Resten av kvällen gick åt att försöka få illamåendet att gå över samt att sitta och grämas över att man har så svag karaktär. Men i morse när jag steg på vågen så hade hux flux 700 g gått upp i rök sedan i går. Så därav min nya strategi. Skippa allt nyttigt och lev på godis. :) Nä, det där var nog inte riktigt allvarligt menat, men jag antar att min kropp trodde det var kristider då den inte fått socker på länge och därför var insatt på totalt sparläge, men nu lurade jag den allt!

Är förövrigt lite nyfiken på hur det går för gubben för tillfället, han är på besök hos farbror blå och diskuterar huruvida hans körkort bör sättas på tork på deras hylla en stund. Han fastnade två gånger i deras kamera för ett och ett halvt år sen och sen fick han en böteslapp för ett år sen, vilket innebar tre böteslappar lite för nära varandra. Få se vad de beslutar sig för, i värsta fall får man leka privatchaufför den närmaste tiden. För gubbens del tycker jag det vore bra, jag tror han skulle må bra av att cykla till jobbet. Har jag cyklat hela vintern till skolan, vilket är längre än han har till jobbet, så ska väl han kunna cykla en tid nu när vägarna är bara.


Min andra lediga dag på raken har hittills spenderats längs strandpromenaden. Känns i benen och rumpan att en vilodag snart vore på sin plats, men tillika känns det som att man kan inte vara utan en ordentlig promenad om man är ledig hela dan. Det är inte världens soligaste väder i dag, lite dis framför solen så jag tror inte det blir nåt solande på balkongen för min del, funderar lite på om man skulle ta en tur via stadens affärer och se om nåt hoppar på en och vill med hem. Väntar bara på att få höra en lägesrapport av gubben först.
Ha en skön dag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort