För tillfället

avnjuter jag min mycket välbehövliga semester hos min kära mor och far. Gubben är i Vasa och avverkar sina två arbetspass innan han också får ledigt resten av veckan. På programmet för resten av veckan står i nuläget en tvådagars tripp till Tammerfors, eventuellt också med sällskap, det återstår att se. Sedan är det ju villaavslutning på lördag också, det ser jag fram emot. Förra årets villaavslutning så befann vi oss på Rhodos och njöt av en sista semestervecka innan skolan skulle börja igen, men i år blir det ju nån vecka senare som vi reser. Två veckor och två dagar kvar tills vi åker, tiden går så otroligt fort! Jag minns inte exakt hur många månader det är sedan vi bokade vår resa, eller förresten, nu slår det mig att det var nån gång i början på februari. Över ett halvt år sedan alltså. Huijja vad tiden går!

Idag steg jag upp och fixade morgonmål åt gubben som skulle till Vasa, sedan hoppade jag i duschen innan jag kröp ner i sängen igen med en bok. När sista bladet var vänt slumrade jag till igen och inte förrän tjugo före två vaknade jag igen. Här snackar vi slappa på semestern. :) För att lite kompensera så slängde jag ut mattorna och dammsög och torkade golven här, så kändes det åtminstone inte som om jag hade slösat bort hela dagen. 

I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men eftersom jag har bil, en nyservad dessutom som inte längde knakar, knackar och hackar, så kanske jag tar mig en tur mot Larsmo för att hälsa på en eller annan systeryster. Först gäller det bara att få tag i någon slags sömn, man får ju vara lite rädd att dagens väl tilltagna sovmorgon straffar sig i kväll i stället.

Vad annat har jag att rapportera? Jo, jag vann första veckans vikttävling. -900g, jämfört med gubbens -500. Men nedåt för båda i vilket fall som helst, plus i kanten. :) Förhoppningsvis fortsätter det lika bra, man kan åtminstone hoppas. Nåt lämpligt "straff" eller nån belöning har vi ännu inte kommit överens om, men det kanske kommer.

Nu ska jag försöka komma mig i säng, i morgon kommer ju min älskling, jihuu. Ha det gott alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort