Ögonen i kors

Har fortfarande dygnet alldeles felvänt efter helgens vakande. Skulle upp halv sex till morgonskifte i dag och ännu halv tre i natt kikade jag på klockan. Så nu kan ni gissa om ögonen är mera eller mindre i kors.
Hade sköna lediga dagar efter vakandet som jag endast spenderade här hemma i Vasa. Fick städat huset och framför allt gjorde jag äntligen något åt det vidriga roskisskåpet. Det låter som småpotatis, men med tanke på det faktum att jag fått samla krafter i en månad för att komma mig för det känns det som en mäkta stor prestation för mig.
För tillfället finns det ingen ork, jag får fokusera för att överhuvudtaget ens orka med jobbet, resten bara lämnar för mig, jag får aldrig helt uppackat alla saker, huset blir stökigt, hunden blir tovig. Mitt i all röra sitter jag som ett mähä och all kraft går åt att kämpa mot det där svarta monstret som gör det så trångt i bröstet på mig. Tack och lov att jag har en underbar man som står ut med ångest, tårar och allmänt kaos, som lagar mat åt mig, hjälper till att hålla livet rullande, alltid finns där då jag behöver prata, kommer med sina (i bland goda och i bland mindre goda) råd och lägger undan det han har på gång bara för att hålla om mig.
Lyckligtvis finns det också bättre dagar mellan varven då jag har tid och ork att njuta av livets goda i form av sol, vänner och min underbara familj.

Kommentarer
Nina

Nämen Marika,skickar en stoor styrkekram åt dej!! Bakom molnen e himlen alltid blå.. Kommer ni hit nå till helgen? Måst råkas isåfall, e så längesen sist!

2010-08-05 @ 19:37:17
Irene

Styrkekramar! Tänk va bra att du har en södernresa att se fram emot!! (=

2010-08-05 @ 20:37:23
madeleine

vilken tur att du har en förstående make som tar hand om de! hoppas att ångesten ger me se!



kram!

2010-08-06 @ 09:33:51

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort