Ååhej!

Första praktikdagen avklarad. Fick allt för lite sömn i natt, höll på och fixade mina papper hit och dit och gjorde än det ena och än det andra så klockan hann bli miss i nassen innan jag slöt mina blå. Sen hade gubben sin klocka på ringning nångång där på morgonnatten, fråga mig inte varför för han skulle till kvällsskifte. Så med ögonen lite halvt i kors har jag avverkat min första dag på nya avdelningen. Jag har inte haft så väldigt mycket patientkontakt i dag, har varit lite rundvandring och sånt och så har jag suttit och begrundat en inskolningsmapp ganska ingående. Min egentliga handledare kom först till kvällsskifte i dag, så jag har fått hänga med lite olika idag. Men, men... hoppas på en lite mera strukturerad dag i morgon och småningom även lite mera patientkontakt, inte blir man så mycket klokare av att sitta och studera mentalvårdslagen och avdelningens ordningsregler.
Jag fick sluta lite tidigare och tog en sväng via skolan där jag lämnade in mina praktikdokument från förra stället och sedan gick jag till biblioteket för att försöka hitta lite mera matnyttig litteratur till idéframförandet. Känns som att det börjar bli rätt så nära nu och jag har inte skrivit ett enda ord, undrar hur långt Anette kommit? Ska träffa henne någon dag denna vecka så vi förhoppningsvis får någon rätsida på vårt projekt. Nu kom jag i allafall hem med ytterligare fyra böcker från biblioteket, lite vårdvetenskap, lite forskningsmetodik och en rapport om fosterscreening i Finland. Ingen av dem känns direkt som lockande läsning för tillfället, men ibland har man inget val.
Nu ska jag ta min vovve ut på en pissetur och sedan ska jag väl försöka sätta igång med att plöja genom böckerna. Usch, vad det tar emot!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort