Dag två avklarad

Det känns bättre efter den här dagen, även om jag ännu är rätt så bortkommen. Kanske åtminstone vissa rutiner börjar sitta snart. Har också haft lite mera patientkontakt i dag, så nog blir det härav ännu ska vi tro. Dock känns nog dagarna där väldigt långa i jämförelse med de på hemsjukvården.
.
De ringde mig i dag från VCS och sa att de fått vikarier för de nätter som behövdes, men att det kommer att behövas flera den här närmaste tiden. De skulle skicka sms när de vet vilka datum det behövs så får jag se om det passar för min del nån av de dagarna. Kläder skulle finnas på avd så det är bara att söka sig direkt dit så kommer det nog att ordna sig. Nu är det nog så att jag hoppas de hör av sig med några datum, jag behöver utmana mig själv lite och tänja på mina gränser i stället för att vara så bekväm och bara hålla mig till det trygga område jag känner att jag någorlunda behärskar.
.
Det blev inte allt för mycket gjort på idéframförandet i går heller, så idag måste jag verkligen ta mig i kragen, ska träffa Anette i morgon kväll så det vore ju bra åtminstone ha nåt att utgå ifrån då. Just nu känns det nog som om jag inte alls skulle orka med något slutarbete, minns inte när något senast skulle ha känts så här trögt.
.
I kväll tror jag det blir tonfiskpaj till middag. Intresseklubben antecknar vilt förmodar jag... :) Ha en bra tisdag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort