I´m still alive!

Det är en stund sedan jag gav något livstecken ifrån mig här på bloggen, men jag kan trösta er med att jag lever och mår, om än något sisådär då jag idag har känt av både lite ont i halsen och en kombination av både rinnsnuva och nästäppa. För två år sedan hade jag bihåleinflammation på julen och jag hoppas att det inte upprepar sig. Hur som helst så har jag haft en vecka jullov redan och gubben har också varit ledig. Dock har all vår lediga tid tillbringats vid Sara och Jimmys bygge, från morgon till sena kvällen. Resultatet av vårt slit fick vi igår då de äntligen kunde flytta in i sitt nya hem, med två dagars marginal till julen! :) Har behandlat tak och väggar med vitpigmenterad såpa, tvättat, gnuggat, skurat, listat, kaklat osv. Ryggen har ropat efter nåd på kvällarna, men känslan av att kunna slänga sig ner i soffan med en känsla av att ha gjort en god gärning gjorde det värt all möda. Nu väntar jag bara på att få riva igång med ett eget bygge någon gång.
.
I dag har jag faktiskt varit i jobb på min kära korvfabrik, även om det inte blev någon riktigt lång dag. Fick i allafall mandeln i julgröten, för andra året i rad och fick då en överraskningspåse som visade sig innehålla ett förkläde och två DaCapo. Efter avslutad jobbdag för jag och mor in till stan för att fixa de sista julklapparna. Jag fick dessutom inhandlat ett par nya jeans och lite underkläder åt mig själv, något som verkligen behövdes. Jag är ingen shoppingfantast och även om det var roligare att shoppa för en tid sedan när jag hade lyckats gå ner i vikt så hjälper det inte mycket nu när kilona har smugit sig på tillbaka och man är så illa tvungen att åter en gång köpa kläder i storlekar som man en gång lovade sig själv att aldrig mera behöva köpa. Men jag har ju bara mig själv att skylla, min karaktär var inte tillräckligt stark den här gången heller även om det verkade så lovande i början. Lyckligtvis har vi ju snart ett nytt år, med nya tag.
.
I kväll har jag stickat klart den sista av julklapparna till mina syskonbarn, nu återstår bara lite trådfästande i morgon och sedan ska jag slå in dem också, sen är jag redo att ta emot julen. Ska äta julmat här hemma först på juldagen i år, undrar hur det kommer att kännas, lite konstigt tror jag nog. Ska en sväng till gubbens syster på julafton, men sedan kommer vi nog att vara i Kållby resten av kvällen.
.
Nu ska jag börja sova, om det nu går att få nån vidare sömn med tanke på halsen och näsan. Hoppas det är bättre i morgon, annars får jag väl nog småningom söka mig till apoteket för att köpa nässpray och Strepsils.
.
Vill önska alla mina bloggläsare en riktigt skön jul, med tid att umgås med nära och kära och med hopp om att ni i julstressen också hinner reflektera över julens viktigaste budskap!

Kommentarer
Fia

Tack det samma, Marika :)

2010-12-26 @ 17:45:21
Hemsida/blogg: http://stillness.peppar.fi/blog/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort