Lördag

Vilken fullspäckad sådan dessutom!
Började dagen med att åka till Sara och Jimmys husbygge i hopp om att få jobba inomhus med lite listande eller nåt i den stilen, men tji fick vi. ;) Där var golvet spacklat och skulle torka så vi jobbade utomhus i stället med att spika panel på garaget. Kallt som på nordpolen, men roligt ändå. Fick ju även njuta lite av Kevin, Pontus och Teddivovven vilket på inget vis gjorde dagen sämre.

Väl hemkomna avnjöt vi lite ugnslax innan vi hoppade i bastun. Efter bastun var man i sanning trött och hade gärna dragit täcket över huvudet en stund, men eftersom vi var bortbjudna på "klassträff" till Irene och Emils så fick vi styra kosan mot Lepplax i stället. Har där haft en rolig, om än något högljudd kväll ( tänk er 8 barn och nio vuxna som alla försöker få en syl i vädret. ;) ). Många minnen väcktes till liv och vi kunde lugnt konstatera att vi har blivit både äldre och klokare med åren. Roligt också att få lite uppdatera sig med läget i varandras liv, man träffar ju inte alla så ofta så det hinner hända så mycket mellan varven.

Kvällens huvudnyhet var ju nog dock att lillebror Martin och hans Soffi ringmärkt varandra. Tänk att min lille lille lillebror har blivit så vuxen, man hinner ju inte med i svängarna. :)

Nu ska  jag slappa en stund i soffan innan jag kryper till kojs med min älskling, snart flyttar jag hem till Vasa och min egen säng igen, bara nästa vecka kvar och ett par dagar under jullovet när jag ska jobba. Sen är det inte länge till sommaren då vi förhoppningsvis säger tack och hej till Vasa, åtminstone som fast bopunkt.

Godnatt!

ps. tack för kommentarerna till föregående inlägg, skönt tillika att veta att man inte är ensam, även om man skulle hoppas att ingen annan skulle behöva lida av samma problem. Och Fia - jag får nog försöka ändra mig, för jag vill i sanning inte bli ibankad vett av en som behärskar kampsportsteknik! :P ds.


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort