*raaaap*

Denna dag har då gått i ätandets tecken.
Tog sovmorgon fram till lunchen ungefär, även om jag inte sov så länge så låg jag kvar och läste och hade brottningsmatch med gubben. Tog ett tag innan han fattade vinken och steg upp så att jag riktigt fick breda ut mig över hela sängen. :)

På kvällen var vi på Wilmers 2-årskalas i Näs. Träffade en stor del av gubbens syskon och ett antal syskonbarn, full rulle! Efter kalaset skjutsade vi hem Davids systerdotter Amanda och sedan tog vi ett beslut som vi i efterhand kunde konstatera att inte var så klokt - vi hämtade mat från Korv Görans innan vi styrde kosan mot Kållby. En knapp halv portion kebab med franska senare så var man så proppmätt att man nästan rullade till soffan för att bänka sig framför kvällens Beck.

Nu är ögonen mera eller mindre i kors och jag ska slänga mig i säng, tror det blir sovmorgon i morgon också. Nu är bara problemet det att jag ännu är så mätt att jag kunde spricka så det lockar inte speciellt mycket att lägga sig och trängas. Urk. Det är lätt att vara efterklok. ;)

Godnatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort