Nå voj voj...

trots ledig fredag, ett otroligt vackert väder och ett avverkat rvp pass så vill glädjen inte riktigt infinna sig. Det har jag det alltid lika trevliga KELA att tacka för. Hipp hurra, hem på posten får man ett tjockt brev med beslut om krav på återbetalning för studiemånader under år 2008, endast 685,40 vill de ha, vilket är ganska så exakt allt vad jag fick av dem under det året. Anledningen är att min totala årsinkomst överskred det "tillåtna" men det säger ju sig själv att den gjorde det eftersom jag ju inte var studerande under de första åtta månaderna av året utan istället en stenrik(?) hårt arbetande laborant/skiftesledare. Så nu har jag satt snart två timmar på att hitta en massa papper från 2008, vilket inte är det lättaste men lyckligtvis är jag en rätt så ordningssam person när det gäller papper. Sen har jag skrivit ett så vackert och välformulerat brev till dem där jag vänligen ber dem ompröva sitt beslut med tanke på att jag ju inte var studerande förrens i september 2008 och att jag sedan dess har levt på ruinens brant. (typ, alltså, kanske inte riktigt ordagrant men...)
Hade tänkt ta min söta vovve i kopplet direkt när jag kom hem från gymmet men det tjocka brevet som väntade fick mig på andra tankar, så nu ska vi se vad det blir av hela dan. Har en massa kläder att vika undan och lite att tvätta också sen känns det som om en vända med dammsugaren inte skulle göra det hela sämre. Får se vart min ork och motivation räcker. Sen råkar man ha en ny bok från det bästas bokval som bara väntar på att bli läst. Inte illa det heller...
Nå, hoppas ni har en riktigt trevlig dag åtminstone!

Kommentarer
Malena

Kela är nog något av det värsta som finns. Man ska helst inte ha någon kontakt med dem, det leder bara till trassel!:) Hoppas det löser sig!

2010-02-12 @ 18:43:20

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort