One down, two more to go...

Så var dagens tent avklarad, gick väl någorlunda, vet nog redan av nåt småfel och så men förhoppningsvis är jag inte alldeles ut och seglar på nån fråga.
Dagens i-landsproblem är att jag inte slipper in på mitt Facebook konto. Det går inte att logga in fast jag är 100% säker på att jag har rätt lösenord och när jag försöker få dem att sända lösenordet till min e-mail så går inte det heller. Nån som har hackat min sida månne? Det är inga problem att logga in på gubbens så det måste ju vara nåt som bara gäller min sida. Irriterande i vilket fall som helst. Får väl försöka på nytt om en stund och se om det fortfarande är samma problem.
Sen hade jag ju stora planer på ett RVP pass innan min jobbintervju men kom fram till att det blir så stressigt så i stället ska jag försöka hinna tvätta lite kläder (har slarvat med det hela veckan), packa väskorna inför helgen och ställa lägenheten i någorlunda ordning så att det är roligare att komma hem på söndan igen.
Nu vill jag bara att intervjun skall vara över, gubben upphämtad och kosan ställd norrut, saknar mina underbara trollungar - ingen nämnd och ingen glömd! :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort