Redan onsdag?

Igen rinner en vecka ifrån mig och jag hinner inte alls med! Har tent i infektionssjukdomar i morgon och har slarvat nåt fruktansvärt med läsandet den här gången, har nu bara i kväll på mig att med våld tvinga in all info. I går skulle jag ju läsa ordentligt eftersom vi slutade redan klockan tolv, men vad gör jag, jo - städar, tvättar kläder, åker och storhandlar, bakar bröd... Sånt som jag kunde göra nästan vilken annan dag som helst, men nej - allt för att slippa läsa på tent. Jag borde inte tillåta mig själv att börja slappa nu bara för att den här vansinniga kursen närmar sig sitt slut, efter morgondagens tent så har vi bara gynekologitenten kvar nästa fredag, sen har man överlevt en av de mest intensiva och krävande kurserna hittills. Pust!
Hade en väldigt bra helg norröver, konstaterade på måndan när jag kom tillbaka till skolan att jag inte ägnat inremedicintenten en enda tanke på hela helgen och det om något är ett gott tecken! Påbörjade smidandet av stora planer också i helgen och började i måndags försöka få nån rätsida på hela företaget, men nu väntar jag för tillfället på ett avgörande samtal innan man kan säga nåt mer om sakens utveckling. ;) Ni får hållas på halster, haha! :)
Nä, nu ska jag ägna en ordentlig timme på aktiv tentläsning innan jag startar tillredningen av kvällens middag, gubben har kvällskifte så det blir sen middag här hos oss igen. Ha det så gott!

Kommentarer
Mia

Nämen Marika! Eri tillåtet att laga oss såde nyfiken?? :) Hoppas ditt samtal kombe snart så vi int böv halls na läng på halster. Å annos..lycka till me tentläsasi å tentn.

2010-02-10 @ 16:59:25
Marika

Sorry Mia.. ;) Men ja måst ju ge mina kära bloggläsare naa orsak att koma på återbesök.. ;) Ja väntar å på samtali, men he kona ta allt från några dag upp ti en - två viko sa di tii i ana ända åv trådn, så he e väl no ti ge se ti tåls bara... Tack för lyckönskninga, vi ska hoppas i gar na så när!

2010-02-10 @ 22:03:45
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort