STORT gäsp!

Fredagmorgon och här har man varit vaken i två timmar redan. Skulle skjutsa gubben men det är kallt som bara den och bilen vägrade starta trots att motorvärmaren varit i hela natten. Så nu har jag ingen bil att ta till skolan heller... Vägrar cykling i det här vädret så jag tror jag tar bussen dit och sen försöker jag hitta nån vänlig själ att åka snålskjuts med hem. Hoppas bara att bilen startar tills vi skall norröver, annars drabbas jag nog av nåt anfall av allvarligare slag. Usch, nu börjar jag ha fått nog av den här kylan, hit med lite värme så man inte behöver vara osäker på om bilen ska starta eller inte.

Har ägnat resten av morgonen åt lite tentläsning och internetsurfande. Känns som om jag har det mesta någotsånär under kontroll, får hoppas nu bara att det inte är en lika svår tent som förra veckan.
som sagt, GÄÄÄÄÄSP. Skulle många gånger hellre krypa ner under filten med armen kring min söta vovve, men ibland har man inget annat val än att bita i det sura äpplet. Känns i vilket fall som helst otroligt skönt att den här kursen närmar sig sitt slut, den har varit minst sagt intensiv! Frågan är bara vad man nu ska börja ta sig till på kvällarna då man inte har tentläsning på schemat hela tiden.
Wish me luck - nu sticker jag!

Kommentarer
Joanna

Håller med, ingen mer kyla nu! Fram för mera växthuseffekt... :D

2010-02-19 @ 12:08:19
Marika

Ja det är inte utan att man börjar fundera om de hittar på allt som kallas global uppvärmning och liknande.. ;) Som tur startade bilen när vi skulle norrut, så jag slapp få spader.

2010-02-19 @ 15:58:47

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort