Sista gången...

åtminstone hoppas jag att det är sista gången på väldigt länge som jag "skickar" gubben till Vasa och själv stannar här i Kållby för att jobba. Nu är det bara två vardagar kvar av jullovet, sedan ska jag inte släppa gubben min ifrån mig på väldigt, väldigt länge! :)

Har varit riktigt skönt att vara i Vasa över helgen, även om vi var tvungna att stiga upp rätt så tidigt i morse då vi skulle på gudstjänst här norröver klockan 11. I går hade jag ju högt flygande planer om att jag skulle och träna, men sen insåg jag att jag glömt mitt gymkort i jackan som jag hade här i Kållby. Hade inga ordentliga vinterkläder med till Vasa heller, så jag fick glömma allt vad motionerande hette. Kändes rätt så snopet men det blev till att röja upp i lägenheten istället, vilket var ett rätt så stort jobb i sig.

Efter gudstjänsten i dag så bjöd vi så smidigt oss själva till Dantti o Ninas. Fick äta gott och njuta av trevligt sällskap, inte illa! Moa bjöd som vanligt på många skratt med sin obetalbara kommentarer! Bl.a. fick jag höra i dag att hon skall gifta sig med Alexander Rybak. Inte dåliga planer för att komma från en treåring! :) Tänkte också nästan skratta ihjäl mig när jag fick höra vad hon högt kommenterat under ett restaurangbesök för x antal månader sedan. Nåt i stil med att "tanten ligger under pappas täcke"... :D :D Den ungen är guld värd, tror jag kommer att ha ont i magmusklerna av allt skrattande.

Efteråt var vi bjudna på kaffe för att fira vår andra fadderdotter Edith som fyllde två i början på veckan. Så det känns som om vi gått från bord till bord idag. Ingen vidare start på det nya året kanske om man ser till viktkurvan, men jag borde ju fortsättningsvis ha 362 dagar på mig för att svänga den rätt väg.

Nu ska jag dyka i säng, så man orkar med den sista slutspurten på jobbet. Godnatt alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort