Tredje dan

med magont/illamående, börjar bli rätt så trött på det nu. Har inte kunnat träna nåt ännu den här veckan, snart kryper jag ur skinnet! Kan inte äta helt normalt heller, så för en gångs skull går vikten ner i stället för upp, vilket den vanligtvis gör när jag inte tränar. Föredrar dock normalt ätande och tränande som viktminskningsmetod!
Började åtta i dag, skulle cykla, men eftersom gubben var ledig var han så snäll och steg upp i morse och skjutsade mig till skolan, sedan när jag skulle cykla hem så var stormen i fullt intågande så han fick hämta mig också... :)
Var via butiken och handlade lite mat för att fylla vårt tomma kylskåp och sedan bestod dagens middag av tortillas. Sedan har det bara blivit att ta det lugnt. (för tredje dan i rad, hrrmm...) Har inte varit riktigt duktig med tentläsningen ännu heller, men har bara föreläsningar på förmiddan i morgon så jag hoppas att jag kommer mig för att läsa när jag kommer hem, annars blir det att ta det "på talang", var jag nu månne ska hitta den.
Nä, nu ska jag dyka i min nypåfyllda fruktskål och fortsätta ta det lugnt. Så jag bara inte överanstränger mig. ;) Ha en bra kväll!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort