Trött än en gång

Fick ingen sömn igår, somnade först någon gång efter halv tre och sen ringde klockan halv sex. Kändes som om man fått ett knytnävsslag på ögonen, små springor som knappt var öppna. En cykeltur till skolan i iskallt väder fick en att vakna lite i alla fall, men jag har nog gått på halvfart idag. Hade planer på att besöka gymmet efter skolan, men mina knän ropade på nåd efter cykelturen hem och i dag vann de över träningsberoendet.
Blev en halvtimmes tupplur och sedan kvällsmat i form av nötinnerfilé, pepparsås och rotsaker i ugn. Mums filibabba! :) Sen kom jag mig äntligen igång med tentläsningen till fredagens tent i patofysiologi. Jag tyckte att jag hade läget någorlunda under kontroll när jag läste, men efter att jag satt bort pappren blev jag nog osäker på om jag alls blivit nåt klokare under tiden jag läst. Nåja, har bara halvdag i skolan i morgon så då hinner man förhoppningsvis läsa mera. Sen har vi bara tent mellan 8 och 9 på fredagmorgon, sedan är det helg! Skönt. Då får man lov att börja läsa på kirurgitenten... :) Ingen rast och ingen ro!
Nu ska Kira ut på en sista behovsuträttningstur för dagen, sedan ska jag SOVA! Tidig väckning i morgon med, usch! Godnatt alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort